Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50 piaggio 2008 + Dr Evolution 70ccm + Sito plus sklapanje i savjeti

<< < (11/11)

jony b.:
Pozdrav! Dok sam na terenu, uletio mi Multivar, Žolt prodavao na FB, pa smo se dogovorili. Nisam baš detaljno proučavao te šajbice, podlaganja, dužine bolcne, širinu prstena iza varia.... Budem se sad opet bacio u čitanje.... Eto ako ima tko 7,2g kvalitetnije rolice za prodat, 19x15,5mm jel.... Budem i u trgovinu napisao.... Kod mene u kraju, po običaju, nema ništa takvo.... Pa da osjetim i ja tu razliku sa multićem, ma da sam zadovoljan i ovako....

challenbeen:
Preporuka:
Polini 7 gr
Malossi 7,2 gr
OEM Piaggio 7,2 gr

jony b.:
Fala!

jony b.:
Umrla 1. RN1C, ravno 200km 70% preko 9000 okretaja.... Stavim staru BR9ES, da vidim smjesu, odem za Đakovo, 35km i tamo upalim krenem, umre i ta, sreća da sam imao jpš jednu RN1C novu sa sobom.... Ajd što da radim....

Vanjska temperatura preko 30 dosta, Koso između 63 i 71 pokazivao cijelim putem....

Prolazio pokraj polja suncokreta i u razmaku od 200m 2 pčele me dobiju, jedna u nadlakticu, druga u vratnu arteriju.... Fino peklo i stezalo, u inat nisam htio stat još 15km do destilacije, tek kad sam došao, povadio sam žalce iz kože.... + ostala događanja danas, dan za leksikon....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju