Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr 50 piaggio 2008 + Dr Evolution 70ccm + Sito plus sklapanje i savjeti
neno_z:
Ja koristim Denso iridium na sličnom setup-u i gore je 1000km nema nikakvih problema dizna je 80 igla A7 drugi zarez
dario007:
Pričali smo o sklapanju i početnoj postavci setupa da to voziš i razradiš bez brige.Da ne ispadne da sam ja vidoviti Milan, ali nečeš se daleko micati od te početne postavke. Isprobaj sad 80 i 78 diznu, al tu 78 ide bez problema
jony b.:
Može, hvala!
aragonY:
--- Citat: aragonY - 05 Srpanj, 2023, 12:53:14 ---Ler diznu ne diraj. Glavna dizna 80 pa ces se spustiti kroz štelu.
Rolice ces vidjeti kad isprobas...
--- Kraj citata ---
--- Citat: dario007 - 05 Srpanj, 2023, 17:02:57 ---Upravo mi je u dvorištu novi Runner di sam radio generalku DR.evo i Stage 6 radilica sa leo zx dugim i multić. Karb je trenutno na lulici od šprice 19.5mm i dizna je 82, ali je tamna svječica pa bude išla 80 dizna. Rolice su 7.2 u multiću sa ljubičastim federom i vrti 9000rpm, kad smanjim diznu ocekujem i da ce malo više vrtiti.
--- Kraj citata ---
dario007:
I vrtio je više sa 80 diznom oko 9200, idealno bi bilo da sam i rolice malko olakšao još, al kako je vlasnik naručio C10 auspuh ostavio sam da se vozi tako dok ne dode auspuh, pa opet štela...Al kurčina, ukrali mu skuter za 2-3 dana kako je preuzeo od mene.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju