Tehnički kutak > Garaža

Piaggio typhoon 125 by MarinM

<< < (2/3) > >>

MarinM:
Mislim vidi se da je bilo brzinski kada ga gledas iz blizu, ima tu i tamo koja falinga u pripremi plastika i tako ali jbg, ljeto ide skuter treba nije mi se dalo odugovlaciti...
Sta se tice felgi bilo me je strah farbat u zuto jer na proslom motoru sa dobosem mi je instantno izgorila tj postala bijela. Prednji tank mi je stigao odspojen i tako ce i ostati jer je netko zavidavao plastike u njega sa parkericama 😅 ralicu od mc3 imam doma i nisam imao pojma da paše ... da sam barem znao ranije hahha

Getribu kao i cilindar za sada nebi uopce dirao dok nebude (ako uopce bude) nekog opasnijeg tuninga. Tako da mislio sam ovako neki budget build ili nista.

Variomat cu liznut pa kud puklo da puklo 🤣🤣🤣

A sad kad smo kod prednjeg kraja prije nego je uopce dosao doma imao sam u planu stavit fxr vilice jer ih imam doma međutim trebala bi im reparacija, a ove na skuteru za divno cudo rade kao da je jucer iz salona izasao. Prve ikad valjda takve vilice da rade i to kao pjesma i onda mi je bilo žao skidat ih. Htio sam cak napravit adapter ali ne moze bit toliko malo jer je razlika promjeru diskova 3cm znaci distanca bi trebala 15mm sto je nemoguce napravit. Aliii uvijek ima ali.. gledam uzet disk ovaj sa scarabea cega vec 260mm pa da upotpunimo oem+++ izgled. Mislim to su neki planovi ja ne planiram nikad previse unaprijed nego samo kad mi padne napamet radim.
Čizmice sam imao obe sa slomljenim uskocama za blatobran ali mislim da sam ih bacio jer kao nece trebat. Probat cu malo prokopat ali mislim da su otisle 😅 ako ih nađem jednostavna je zamjena ili?

MarinM:
Evo malo fus metoda prednjega diska ali tako sam imao na stalkeru i bilo je sasvim ok, 2mm dole ne lovi tj koci po zraku prema sredini diska. Za pocetak ok dok ne sjedne neki oversize 🤷

Zaljepljene jos fluo trakice na felge da ih malo poveze dizajnom sa skuterom i to je to. E da... uletio je još jedan fun 125 🥳🥳 slozit ce se i on steta da ide u otpis 😁

dario007:
Od dole je šeraf za rastavljanje, trebat ceš ih vjerovatno grijat, pa izbit. Zabij neku osovinu u dio di ide inace osovina pa tuci po njoj, da ne uništiš vilicu ili čizmicu.

Poggiali:
Najs, i ja bi zute felge sa bjelim detaljima, ali nema veze, tesko ces odrzavat i jedne i druge  :icon_biggrin:

ps. jel kad spojis taj vario i ventilator u ruci, dokle visoko stoji remen?

MarinM:

--- Citat: dario007 - 13 Lipanj, 2023, 23:16:59 ---Od dole je šeraf za rastavljanje, trebat ceš ih vjerovatno grijat, pa izbit. Zabij neku osovinu u dio di ide inace osovina pa tuci po njoj, da ne uništiš vilicu ili čizmicu.

--- Kraj citata ---

Cemo se igrat s tim kad ih nađem.

--- Citat: Poggiali - 15 Lipanj, 2023, 01:50:59 ---Najs, i ja bi zute felge sa bjelim detaljima, ali nema veze, tesko ces odrzavat i jedne i druge  :icon_biggrin:

ps. jel kad spojis taj vario i ventilator u ruci, dokle visoko stoji remen?

--- Kraj citata ---

Nisam probao nije bilo vremena od svih ostalih poslova ali pogledat cu danas bas.
Nabacio sam mini race sa sr150 koja ima spustenu glavu i karb 26 i ona me pusti sa starta 2 duzine i tako stoji konstantno. A probao sam i sa skr 150 100% serijski odem ja njemu 2 duzine i tek me pocne sustizat kad meni pocne provrtavat vjv bas sbog te "blokade" i ojda lagano prolazi oko mene. Kmh nemam pa ne znam kad je to ali slobodna procjena 90kmh na vise. Ali navozao sam se jucer i top mi je, sve 100% serijski, tiho, ne divlje 🤣 . Na teh mi je rekao zadnji put je bio registriran 2007 god

Najveci problem sa motorom je trenutno sta mi dok vozim po zadnjemu curi gorivo negdje  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju