Tehnički kutak > Garaža
Piaggio typhoon 125 by MarinM
PchelaUbica:
Svaka cast na projektu. Ispao je odlicno za brzinski posao. Pravi mali gradski zvrk.
Kazes trebas se vozit, pa sta je s roxom?
MarinM:
--- Citat: PchelaUbica - 16 Lipanj, 2023, 03:07:25 ---Svaka cast na projektu. Ispao je odlicno za brzinski posao. Pravi mali gradski zvrk.
Kazes trebas se vozit, pa sta je s roxom?
--- Kraj citata ---
Ma rox je samo za lijepo vidit, muka mi je za tehnicki... treba pola skutera rastavit pa slagat nazad. Nema volje
Bilo kako bilo... sta sam uvidio u ovih par dana voznje. Na 100kmh po satu pocne vrtit u prazno i tjt, dali je zbog getribe ili variomata neznan to cemo vidit. Potrosnja na cca 100km cca 3 litre. Dosta prihvatljivo naspram spa :laughing7:
dario007:
Getriba je kratka, nije to do variomata...
MarinM:
Kao na 50ki bude kad je mehanicka blokada tj prsten onako ljepo ubrzava i na cca 95-100kmh samo beskonacno u okretaje ode. Vjerujem ja da je getriba kratka ali mislim da je do prstena na variomatu ovo. A probat cu pa cemo vidit oce li bit bolje kad to potokarim.
Također veeeeliki gubitak snage kad se skuter zagrije kako treba.. nakon 30ak min voznje bas izgubi snagu kao da remen postane žvaka? Postoji li neki remen da se ne rasteze toliko ne znan sta je unutra ali je izgledao kao nov kad sam otvarao
dario007:
Mitsuboshi mblsc010 remen za SPa
Ako več kemijaš kod tokara nađi vario od SRa ili SPa i potokari kut variomata i ventilvara na 13* te pređi na 20x17 rolice.
Dobit češ veču krajnju i bolji start.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju