Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha spy problem

<< < (4/6) > >>

hicmi30:
Pozdrav, opet novi problem
Otisli su mi lezajevi. Sada sam sve to slozio ponovo. Setup je: malossi sport 70, c10, hispeed, 17.5 motoforce, airbox. Skuter radi lijepo na leru, a kad mu dam gasa trokira i nemoze dignut okretaje. Probavao sam razlicite dizne i stelao karb. Problem je vjerovatno u struji. Probavao sam razlicite svjecice i uvijek baca iskru ali kad je skinem nakon sto radi bude kao da uopce ne zapali smjesu (onako mokra i ne izgorena uopce). Probao sam lulicu i bobinu sa aeroxa no nije nista bolje. Blokadu elektronsku sam maknuo tako da nije ona. Sta da dalje radim?

dr.mrgood:
Ako ti je svjecica mokra znaci da je prebogata smjesa odnosno prevelika dizna. Probaj sa manjom

hicmi30:
Probavao sam s manjom nije bilo bolje

dr.mrgood:
Sad sam poslusao video: klasican primjer viska goriva. Probaj sa jos manjom diznom i napisi koje si do sada sve isprobao

Zmajur:

--- Citat: dr.mrgood - 22 Kolovoz, 2023, 12:48:01 ---Sad sam poslusao video: klasican primjer viska goriva. Probaj sa jos manjom diznom i napisi koje si do sada sve isprobao

--- Kraj citata ---

Sad cu se i ja pravit "pametan"... :laughing6: Posto je 70cc, nisam citao jeli spomenuo zracnu stranu, dali je skinuta lulica, dodana jos koja rupica, prerađeno kuciste, etc...Mozda je dizna dobra al nema dovoljno arije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju