Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yamaha spy problem
hicmi30:
Poz, slozio sam yamahu spy na 70cc. Gore je motoforce 17.5, malosi sport, yasuni c10. Skuter je prije palio normalno sad nece. Ima slabu iskru. Probao sam sa vise svjecica. Jeli u pitanju bobina i ako je gdje mogu nabaviti drugu i od kojeg skutera. Kupio sam hi speed i zutu centralnu. Dali bi bilo dobro na pocetku voziti sa serijskim prijenosom da radi na manjim okretajima dok ne razradim kit ili odmah staviti ovo.
Poggiali:
mozes staviti odmah vario, ali stavi nesto teze rolice nego inace.. ne znam vise koje su isle dobro sa tim polinijem, mislim da bi mogo probat sa 7-8g...
jesi gledao kabel na kojem je lulica od svjecice? jel lulica cvrsto na kablu ? ona bi se trebala srafiti na kabel...
hicmi30:
Sad su gore 7g ja mislim uz polini su mi dosle 6.9. Da stavljam odmah i centralnu ili serijsku da pustim. Lulica dobro stoji.
Poggiali:
sa centralnom tvrdjom ce drzati vise okretaje kroz ubrzanje, ako sad mozes voziti, nije hitno... ako vec hoces da ga ne vrtis u razradi previse..
hicmi30:
Skuter sam danas uspio upaliti na sec :), direktno sam ulio u cilindar. Znaci ne pali radi goriva. Provjerio sam, gorivo dolazi do karba i u casicu. Karburator je novi motoforce 17.5 phbn. 90 dizna je u njemu. Što da dalje provjerim?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju