Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 06 Srpanj, 2023, 17:35:00 ---Kako umire pod tobom :headbang:
Jbg kad si tezak kao dvije osobe, a i otpor stvaraš ko jedro.
Da malo ljudi dobiju dojam kolki si :dontknow:
--- Kraj citata ---
On je maneken sa mojom usporedbom 🤣
challenbeen:
Hvala puno ekipa što me pratite i komentirate, jako cijenim... malo sam bio ležeran na punom gasu a i plastika od blatobrana je drkala pa nisam razvio brzinu od 125 po satu kako inače sad SR samnom ide...
Danas sam šarafao po roksu, morao sam izkemijati drugi blatobran tj od 50cc i malo ga modificirati da odgovara BB bloku. Za sad sam zadovoljan kako je ispalo i kako ide. Naime, iskoristio sam priliku pa sam odmah ofarbao deklo u Pia121 boju i ispalo je perfekt... Jedino što moram sad nabaviti Crvenu Piaggio naljepnicu za sredinu i AGIP ili ENI naljepnicu za ispod kurble....
Pala je odluka, tapecirati ću i original sjedalo, danas je probano sjedalo na dugoj vožnji na SRu, i malo je "tvrdo" ... pa sam odmah bacio na tapeciranje sjedala koji je originalno u crnu boju pa se nadam da će ispasti tooop ida će biti udooobnoooooo :glasses9:
challenbeen:
Evo, vratio sam OEM sjedalo, naravno da sam sam tapecirao pošto me lijepo krenulo hahah ... ono staro od SR50 ostat će za onu drugu SR150, dok je ovo originalno ostaje tu kako i spada... nisam htio kemijati sa tamno sivom bojom, išao sam na Brodski SKY crne boje koji je zapravo po meni pun pogodak i pretvara konačno skuter u dobru i kvalitetnu vozilicu :icon_thumright:
Za dalje ne znam... Ni kuda, trenutno sam na 20.500 km, za sad samo toči vozi...
Znam da je Rade isprobao sve, ali čini mi se da uljna malo slini, a meni je to dovoljno da naručim novu Mikuni i promijenim je ahahah iaaaako imam već potpuno novu na drugim blokovima pa bi zapravo i nju mogao skinuti i prebaciti zajedno sa novim OEM remenom jer mi se ne sviđa ovaj Mitushobi :toothy10: :toothy11:
challenbeen:
Bilo kuda sa SR svuda! Haha
Evo okrenuše 21.055 km, što znači da je u mene 1.000+ km...
Bio sam nekidan sa Buddy94 i njegovim Roksom na điru pa smo išli do Novigrada i Masleničkog mosta. Skuter mi se jako jako lijepo ponaša i lijepo se vozi. Pogriješio sam u kupnji platna (sa kojim sam tapecirao sjedalo) uzeo sam najskuplji i najdeblji i sad je sa tim platnom tvrdo sjedalo! Pa je na duze ture neudobnije
Danas mi stiže novi zadnji blatobran tako da ću uskoro i zamjeniti zadnju gumu za 130-60-13 iako bi volio prvo probati Mitas Touring Force koja je na drugoj felgii i spremno čeka drugi SR150. Zanimljiva je stvar da sam Mitasicu lijepo stavio na blok, dok sam Molasicu morao ispuhati da stavim na blok... pa bi provjerio prvo ponašanje skutera sa tom felgom pa zatim onda bi stavio 130-60-13 kako i je originalna dimenzija. Sa Molasicom sam nekidan usao u zavoj ko blesav bez ikakvog cimanja skutera, jako brzo i izgleda sigurno, tako da sam bas fasciniran gumama.
matija84m:
Super.
Bas me zanima kolko ce moc odvozit ta molas na zadnjm kraju?
Strah me da ce nestat za 2000 km, mozda grijesim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju