Općenito > Maxiskuteri
APRILIA SR GT 200
zedooo:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Listopad, 2023, 12:42:38 ---Dok gledas ubrzanje i sve sve je to tu negdje isto +/- 5% na serijskim motorima, ionako ono sto masina nudi vise momenta i snage zakoljes sa kilazom samog motora, zbog sigurnosti i komfora su motori drasticno tezi nego sto su bile starije verzije motora slicnih konfiguracija.
Dok gledas potrosnju je ogromna razlika izmedu starijih i novijih generacija masina, i servisni intervali na novim masinama su isto drasticno dulji.
Citaj novije masine su jeftinije za svakodnevno koristenje i odrzavanje po vozenom kilometru.
--- Kraj citata ---
citam samo: BOOORING :toothy9:
JogFromYamaha:
Moze ti biti dosadno ali jako malo ljudi na trzistu gledaju to sa srcem i emocijama vecini je to prevoz i trosak i zato je to tak mizerno sve danas kak i je di se svaki cent okrece 10 puta i mora biti proizvod svima ok al ne i atraktivan ili odbojan. CITAJ SIVILO
Poggiali:
ma sr gt je super skut, da je bar postojao prije 15 godina...dizajn je hrabar i upecatljiv i istice se iz mora kopija... to je neki hibrid sa kojim mozes ici i po makadamu lagano, a za to ti je 200cc i previse, al za od tocke a do tocke b si u gradu vjerojatno brzi od 80% automobila, a imas opet ne preskup za odrzavanje strojcek... bolje da to svi furaju po zg-u, nebi bilo tolko guzve i jos bi si usparali na bengi... a ne po jedan se u autima voze :/
sve ima svoju namjenu... jbg ja obozavam vozit dizel, al kaj kad se meni masina ne zgrije a vec sam na odrediste doso i gasim, jel to pametno? Ista stvar mi je sa beverly od 400cc koji se duplo duze grije do radne, nego sportcity 250... i sad za skakanje na 2-3km, pali gasi, koji je bolji? Ovaj 400, kaj mu ostane samo kondenzat u auspuhu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju