Tehnički kutak > Styling skutera
X9 poliranje vizira
Deki.:
Ja imam neku mislim da je Kerapol ili nešto slično iz Bauhausa nekih 70ak kuna je bila. Jako je fina i nervira me moraš puno puta ponovit. Mislim da 3M ima više pasti pa proguglaj malo
PchelaUbica:
Brate od 3m-a imas pasti po bojama tj gradacijama. Pa biras sta hoces. Ima stvarno velik izbor. Kad se polira kak spada vecinom ti dvije tri trebaju
Poggiali:
jel ti to poliras sa vodom?
jel poliras rukom ili strojem?
ovo treba sve nanovo brusiti, probaj zavrsiti vodobrusnim 3000, imas od maguiarsa plastx pasta za polirat plastiku, jako je dobra, ja je koristim na obicnoj vati i rukom...
https://partes.hr/shop/proizvodi/njega/polir-paste/pasta-za-ciscenje-i-poliranje-farova-vizira-i-svih-plastificiranih-povrsina-296ml-meguiars-plast-x-1/
sime:
Vodobrusnim brusim rucno na vodu. Poliram s masinom na suho, nisam cuo da se polira na vodu. 3m sam imao doma paste pa sam isao s njima. E sad moguce da treba jos brusiti sa 2000 i 3000 mada mislim da bi bijela 3m trebala na masinu bar negdje doci do sjaja.
3alfa3:
Gledao par jutub filmica o poliranju vizira za motore. Nikad srece s tim, uvijek rezultat bitno gori od pocetnog stanja. Ispada da je veliki problem sto treba dosta okretaja da povrsina bude glatka, a viziri ne trpe toplinu koja je nusprodukt velike brzine rotacije poliranja. Bar sam ja sebi to tak objasnio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju