Tehnički kutak > Styling skutera

X9 poliranje vizira

<< < (3/4) > >>

Poggiali:
problem je velika brzina jer se pocne topiti plastika, pastom mozes polirati bez vode, ali nesmije se susiti, ako se bas susi ili dodja paste ili prskalicom poprskaj malo vode...

ne znam jel bi se dalo polimerizacijom srediti vizir, kao sto sredjuju mutne farove? :/

3alfa3:
Plasticne farove na autu mogu strojno ispolirat, budu ko novi. Trik je zastitit ih poslije od UV utjecaja, jer samo ispolirani ne traju dugo bez zamagljivanja, sunce ih sjebe. Vizir nebi ni probao osim ako nebi bio spreman na epic fail

Poggiali:
jel probao netko ovo?

https://www.meguiars.com/automotive/products/keep-clear-headlight-coating

Scotty ga hvali, ali njega uzimam sa rezervom  :icon_biggrin:

sime:
Nisam mogao ni pomisliti da je vizir ovakva muka. Farove je cas posla ispolirati. Mislio sam da su istog sastava. Probat cu jos i prozirnu foliju zalijepiti. Poliranjem jako tesko se dobije bistar izgled

aragonY:
Da, neke plastike su osjetljive na poliranje, kao sto su i napisali ranije. Da bi ispolirao, moras koristiti vise brzine na masini a plastika se zacas pregrije i zamagli.

Moj savjet bi ti bio da odradis ponovo vodobrusni do P1000 i lakiras, ili das na lakiranje. Skratis si muke.
Da, iskvrckati ce ju kamencici, ali i foliju ce, a i golu plastiku ce.. to je neizbjezno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju