Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500 ie 2008 by Challenbeen
Beverly200x:
Jesu li to 15 g rolice?
challenbeen:
Jesu, išao bi na 16gr, ali kad se uzme u obzir da sam teži i da nekad cura ide samnom, 15g je logični izbor
Beverly200x:
--- Citat: challenbeen - 18 Svibanj, 2023, 22:16:55 ---Jesu
--- Kraj citata ---
Kad sam radio veliki servis uzeo sam malossi 15 g rolice(jer imam malossi variomat) i super jer za ispaljivanje s mjesta i neka među ubrzanja ali smeta me sto su okretaji dosta veliki kad kruzam npr. na 80 km/h znaju bit 4500-4700 t okretaja sto je po meni dosta visoko :dontknow: . Baš me zanima kad sklopis deklo nazad kak ce ic i kakvi ce ti bit okretaji i potrosnja. Po meni tj za moju vožnju bi idealno bilo nekih 17 grama. I bas me zanima koliki ce ti bit top speed jer moj nejde dalje od 160 i to jedva dođe. Do 150 dode brzo ali do 160 nikako . Ne znam je li do tih prelaganih rolica ili bi morao dat postelat ventile ili kaj :icon_scratch:
Beverly200x:
--- Citat: Beverly200x - 18 Svibanj, 2023, 22:24:23 ---
--- Citat: challenbeen - 18 Svibanj, 2023, 22:16:55 ---Jesu
--- Kraj citata ---
Kad sam radio veliki servis uzeo sam malossi 15 g rolice(jer imam malossi variomat) i super jer za ispaljivanje s mjesta i neka među ubrzanja ali smeta me sto su okretaji dosta veliki kad kruzam npr. na 80 km/h znaju bit 4500-4700 t okretaja sto je po meni dosta visoko :dontknow: . Bas me zanima kad sklopis deklo nazad kak ce ic i kakvi ce ti bit okretaji i potrosnja. Po meni tj za moju voznju bi idealno bilo nekih 17 grama. I bas me zanima koliki ce ti bit top speed jer moj nejde dalje od 160 i to jedva dođe. Do 150 dode brzo ali do 160 nikako . Ne znam je li do tih prelaganih rolica ili bi morao dat poštelat ventile ili kaj :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
challenbeen:
Koja ti je zadnja guma? Jel ti remen čitav?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju