Ostalo > Razne offtopic teme :)
Sve je teže tripnut
challenbeen:
--- Citat: dario007 - 27 Lipanj, 2023, 20:22:10 ---A kad Dalmatinci dođu u ZG na stan, onda im je skupo 500e za mjesec dana najma, baš krasno...
--- Kraj citata ---
Ali ekipa koja naplacuje tako skupo svi imaju stanove gore
Corector:
Sta ja znam, lezaljke mi vise nisu opcija. Najam ovakvog mjesta na plazi je duplo jeftiniji nego kod nas, a bogami i 100x ugodniji, ima i stelajuce zavjese. Ovakvi madraci su barem 700€ po osjecaju. Ups, vidi mi se kaciga malo.
JogFromYamaha:
Zalosna stvar je da si hrvat nemoze vec 20+ godina hrvatsko ljetovanje priustiti i to ni problizno. Ne racunam one koji jasu kauce pri rodbini nego da bas platis smjestaj i sve ostalo.
Od ponude nemamo nista al bas nista, vidi se cim padaju kise 3-4 dana sve je mrtvacnica, a stanodavci sve pohlepniji i bezobrazniji.
Ja ne pamtim da sam ikada vidio stan di ide obitelj s 3 ili 4 clana koji nije sekret ili atomosko skloniste da je bio ispod 100e po danu u zadnjih 10 godina.
A brat bratu sta najam stana kosta 3000e mjesecno preracunajmo. Mora da su nam place 10000e ili mene racun vara.
Jednostavno smo preskupi, kolega s posla koji je svicarac je reko da je ove godine bio u Dubrovniku i da ga nikada nitko nije tako opkrao za sve ali i za wc papir. Mislim da netko ko je bio u svicarskoj pa zna kaj kosta kod njih obrok u pisljivom restoranu da dok on veli da je preskupo u HR da to nesto i znaci.
Problem drugi dok ljudi vise ne vide razlog da idu u HR jer godinama svi kokodacu da je preskupo e pa bit ce da mile nauci gletati i malati jer ce stan stajat prazan a i nece biti 3 mjeseca akcije 12 mjeseci lezanja.
challenbeen:
Kod mene je 4+2 apartman 60e i to godinama, 6 i 9 mj su 50e... znaci sve je uključenio u cijenu... :icon_thumright:
ivano_007:
--- Citat: challenbeen - 28 Lipanj, 2023, 19:50:41 ---Kod mene je 4+2 apartman 60e i to godinama, 6 i 9 mj su 50e... znaci sve je uključenio u cijenu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
x9 i Nexus su bili uključeni? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju