Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sve je teže tripnut

<< < (3/9) > >>

Corector:
Pohlepa je uzela maha, ista stvar je i u Zagrebu. Na mjestu poljskog wc-a imas sada 9 stanova, tako da ulica kojom ne mozes od priie proci sa skuterom, sada po prvi put dozivljavam da moram stajati u kilometarskoj koloni, a kolone su vremenski duze nego ikada. Vrhunac je tu, i konacno stizu problemi i nuspojave preizgradjenosti. Valjda nece kanalizacija praviti probleme kad se svi spoje na staru mrezu.

Meni ova kriza pase, jedan dobar motiv da se otisnem sto dalje i da zivim negdje drugdje, a svi su jeftiniji od nas, jedino je Grcka blizu od Balkana, imaju skuplje gorivo, al recimo.smjestaj 30€, a 50 s bazenom.

challenbeen:
Jeo sam u Padovi u najtradicionalnijoj Pizzeriji koji lokalci kažu da je skupa, i jeo sam u Zadru ili Novalji koja je fucking skuplja.... sad su euri, sad se mogu jebat domaći...

U Padovi Mix pizza sa 10 dodakata 11e dok je u Novalji obična Capričoza 12e pa nemoj me je**at!

Poggiali:
U Vinodolskom pizza (vesuvio) 9€, jest da je odlicna, ali to je ona velicina tanjura za pizzu i pojeo bi lagano 2 kolko su tanke :/

ivano_007:
Na Korčuli u Nonna velika kava s mlijekom 7€, a u Makarskoj ležaljka 35€. Pa oni te ležaljke isplatu u 3 dana... :icon_biggrin: I onda kažu "plati, pa nisi svaki dan na godišnjem, nećeš valjda štedit" i tako te oderu na 100 mjesta :angry7:

dario007:
A kad Dalmatinci dođu u ZG na stan, onda im je skupo 500e za mjesec dana najma, baš krasno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju