Koristim CamSam Plus, prvenstveno jer je jedna od rijetkih koja ima dojavu na narukvicu (tj. notifikaciju na android OS) koja onda zavibrira u blizini kamera (xiaomi mi band 5), a u kacigi nemam komunikaciju. Baza joj je uredno azurirana jer ima dosta korisnika (baza je vjerojatno ista kao i za besplatnu CamSam aplikaciju, al sam kupio plus verziju jer su mi trebale te razlike koje nudi, 30tak kuna svojevremeno je kostala). Radi u offline modu (bez veze na internet), sa ugasenim ekranom, mob u djepu, narukvica na ruci, ne trosi puno struje tako, stabilna, nikad problema s tom aplikacijom nisam imao u zadnjih cca 2 godine.
U 99% slucajeva ipak ne nosim narukvicu ako znam gdje idem motorom po poznatim cestama, samo updateam CamSam Plus prije djira, bacim oko jel ima novih kamera (ili tenutnih policijskih kontrola brzine) i to je to. Naravno, znam vidjet policiju s laserom makar app nije javila, ali, mozda su dosli kasnije od updatea, a mozda i nitko nije javio. Kako bilo, nista nije 100% sigurno, ali najvecu vecinu toga rjesava
jedino sto sam primjetio negativno je da je jedna fiksna kamera postavljena prije par tjedana bila javljena, a poslije je nestala iz aplikacije, a definitivno kamera postoji jer cesto tamo prodjem motorom: ona u Stubickoj Slatini. Mozda je jos takvih u HR, al nebi znao.