Ostalo > Razne offtopic teme :)

Suzuki servis

<< < (4/5) > >>

aprilija top:
da h4 led sa snopom i to je ok

3alfa3:

--- Citat: Corector - 12 Travanj, 2023, 14:59:15 ---337€ ti je oem far za Suzukija.
Z900 oem far je 1042€.
Plus dostava nekih 12€.
Izvor: Oem parts.

--- Kraj citata ---

E kuzis.... a oces cut najvecu ironiju?
Sluzbeno se ne mogu kupit pozicijska svjetla za Z900 iako su izdvojena od fara (idu samo u kompletu sa farom). A mozes ih potrgat i ako malo grublje peres motor jer se drze zubima za zrak i lako ih je slomit. Na to me upozorio Dario iz KMS-a i isao sam provjerit - bio je u pravu ;D

3alfa3:

--- Citat: aprilija top - 13 Travanj, 2023, 12:00:10 ---Bijelo ili zuto svjetlo smijes imat led prolazi pogotovo na novom motoru radeno vec na takvom motoru ko tvoj sve prolazi na teh.

--- Kraj citata ---

Prodje na tehhickom samo ako ispitivac ne radi svoj posao. Eventualno atest ako ga je moguce proc, pa tek onda tehnicki bez problema

Corector:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Travanj, 2023, 16:35:58 ---
--- Citat: Corector - 12 Travanj, 2023, 14:59:15 ---337%u20AC ti je oem far za Suzukija.
Z900 oem far je 1042%u20AC.
Plus dostava nekih 12%u20AC.
Izvor: Oem parts.

--- Kraj citata ---

E kuzis.... a oces cut najvecu ironiju?
Sluzbeno se ne mogu kupit pozicijska svjetla za Z900 iako su izdvojena od fara (idu samo u kompletu sa farom). A mozes ih potrgat i ako malo grublje peres motor jer se drze zubima za zrak i lako ih je slomit. Na to me upozorio Dario iz KMS-a i isao sam provjerit - bio je u pravu ;D

--- Kraj citata ---

Isplati se osigurati far, makar me ne bi cudilo da se ograde od oem dijelova, i iznosa do nekih 300%u20AC pokrica kao sto je slucaj za auto stakla.

LukaSokol:
Update
Dobio sam odgovor od servisa...
Mogu zaboravit na bilokakvu zamjenu van garancije,a nema opoziva, a jasno mi je i voditelj servisa rekao da je upoznat sa tim problemom na gsxs 750 sto se tice pucanja farova, i da je sam osobno vidio na 2-3 motora isti problem, pucanje fara po sredini...
Ugl, moram se isprsit 504 eura za novi far direkt iz Suzukija, ili 340 eura sa OEM parts stranice...
E sad, koji far uzeti?
Iz Suzukija ili OEM?

I da, malo sam razmisljao o led žarulji, nek se ovi na tehnickom je*u lagano  :toothy9:
Mozda je far osjetljiv na velike temperature koje stvara obicna zarulja..
Nasao sam u Novemi HALO-LED H4 PROBIKE2 15W
Ima netko iskustva sa tom led žaruljom?
Kaze mi lik tamo da svjetli super, odreže svletlo da ne smeta ljudima koji idu u susret, i da je žarulja plug&play
Nije ni nesto ekstremno preskupa (40e), al opet nebi htio da mi motor izgleda kao bor, da svjetli bezveze na 100 strana i da smeta ljudima ususret

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju