Ostalo > Razne offtopic teme :)
Suzuki servis
LukaSokol:
--- Citat: Corector - 12 Travanj, 2023, 15:57:54 ---Cp3 agregat je nize raspoloziv pa ranije krece u akciju.
Poslao sam ti link, imas tamo i posebno nosac fara.
Svakako se jos raspitaj di sta i kako ako slucajno nadjes jeftinije, meni je ta stranica top za sada, narucivao sam sebi i drugima sve 5.
--- Kraj citata ---
Da, kataloški broj fara koji je na motoru, je isti kao i taj na toj stranici..
Zvao sam u Suzuki servis, rekao mi je da po modelu motora ima revizija fara pod drugim kataloškim brojem (sutra cu kataloski saznat) naspram tog fara koji je seriski na motoru .. Tak da je to na toj stranici isti far sa greškom kakvog i imam..
A revizija fara pod drugim kataloškim brojem košta 504 eura...
aprilija top:
Skines far i odneses ga popravit popravak farova i kaenon zarulja na faceu povare otvore zatvore prespricaju i sloze kaj treba.ugrade bi led lece ak oces itd.
LukaSokol:
--- Citat: aprilija top - 12 Travanj, 2023, 22:43:48 ---Skines far i odneses ga popravit popravak farova i kaenon zarulja na faceu povare otvore zatvore prespricaju i sloze kaj treba.ugrade bi led lece ak oces itd.
--- Kraj citata ---
Ma nema se tu sta popravljat, pukotina je duzine 7-8cm i širi se dalje od vibracija..
A i necu kemijat na motoru iz 2019 god...
A ugradnja led leca itd mi ne pada na pamet, neda mi se natezat na tehnickom sa njima, sve imam homologirano, pa cak i vizir hahaha
aprilija top:
Bijelo ili zuto svjetlo smijes imat led prolazi pogotovo na novom motoru radeno vec na takvom motoru ko tvoj sve prolazi na teh.
LukaSokol:
--- Citat: aprilija top - 13 Travanj, 2023, 12:00:10 ---Bijelo ili zuto svjetlo smijes imat led prolazi pogotovo na novom motoru radeno vec na takvom motoru ko tvoj sve prolazi na teh.
--- Kraj citata ---
Rekli su mi u Novemi da imaju led žarulju, plug&play..
Žarulja sama po sebi "odreže" svjetlo i nije potrebna ugradnja nikakve lece itd...
E sad ja s tim nisam imao nikad doticaja pa neznam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju