Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Atlantic 200

<< < (3/8) > >>

Beverly200x:
Kakva je razlika? Je li radi u višim okretajima ili? Je li imaš sve serijsko u prijenosu i kakva su ubrzanja od 60 do 100 ?

zedooo:
Ocito su gore bile dosta teze rolice...prije je bilo das gas, okretaji krenu gore i onda se lagano zagusi i krene ubrzavat (prvih 2-3m si najsporiji) i onda si ok, maximalna 135-140 (po cajgeru).
Sad odma cukne kako treba i krene nabirat brzinu. Remen je obicni, iza su najtvrđi Malossi federi na kuplungu (koji su ocito postali mekani jer hvata skoro odmah) i centralni Mallosi ali ne znam koji (pogledat cu ovih dana kad su se baviti sa kuplungom).

Okretaji su u samom startu puno visi, ali rekao bi po zvuku taman (cekam obrtomjer da stigne), nakon toga mozes lijepo kruzat na mrvicu visim okretajima nego prije. Krajnju nisam uspio izmjeriti, dosao do 125km/h i tolko je puhalo da sam skoro pod sleperom zavrsio. Nije bio dan za autoput nikako.

Ubrzanja izmjerim na sljedecem djiru, sutra je bio u planu catch can i stelanje ventila ali kisa bu pokvarila celu pricu :sad3:

zedooo:
Imam problem da sve lampe lagano titraju, neovisno manje vise o tome koliko gasa koristim. Kako otkriti jel problem u namotajima ili u regleru?

zedooo:
Jucer išao štelat ventile, pa katastrofa kolko stvari moraš poskidat. Talijani....a kak je na Kinezu to lagano išlo, 15min max. i ventili ko curica :laughing7:

Pošto sve kao pristojno radi, valjalo je prvi put i Sleme odradit sa bratom GP-em 8)

Vratio se u grad pa bacio test 0-100. Brže je puno nego prije (po osjećaju), ali po meni je ovo i dalje jako sporo (15.729). Koliko bi trebao imati jedan 200cc skut (4T) do stotke?

Deki.:
Kolko ti konja ima bolje je pitanje?
Kymco dt 200 ima 20ks i nekih 170kg i ide ko furija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju