Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Atlantic 200

<< < (4/8) > >>

zedooo:

--- Citat: Deki. - 26 Ožujak, 2023, 20:18:39 ---Kolko ti konja ima bolje je pitanje?
Kymco dt 200 ima 20ks i nekih 170kg i ide ko furija

--- Kraj citata ---

Đaba konji ak nekaj drugo nevalja :icon_biggrin:
Ima 20ks isto, slicna kilaza (oko 160)

Sta za tebe znaci "ide ko furija"? Daj neke brojeve da imam cilj i usporedbu :)

Beverly200x:
Pitanje je koliko su te aplikacije za mjerenje tocne jer rade po principu gps-a a skuteri dosta manje pokazuju brzinu na cajgerima . Ja sam sa svojim Beverlyem 200 preko snimke kamere izmjerio 14.5, tvornicki setup samo je igla podesena tako da je brzi na ubrzanju to jest manjim brzinama  ali i dalje mislim da je 14.5 preee sporo za 200 kubika.

zedooo:

--- Citat: Beverly200x - 26 Ožujak, 2023, 20:58:55 ---Pitanje je koliko su te aplikacije za mjerenje tocne jer rade po principu gps-a a skuteri dosta manje pokazuju brzinu na cajgerima . Ja sam sa svojim Beverlyem 200 preko snimke kamere izmjerio 14.5, tvornicki setup samo je igla podesena tako da je brzi na ubrzanju to jest manjim brzinama  ali i dalje mislim da je 14.5 preee sporo za 200 kubika.

--- Kraj citata ---

Aj bas cu snimit sa kamerom pa da vidimo. Hvala! (to sto pokazuju manje - pokazuju i auti i skuteri i kamioni i svako vozilo tako, to je normirano i normalno) :)

Beverly200x:
Istina ali auto vara nekih 3-4 km/h a skuter(moj 7 km/h) a mislim da sam negdje cuo da na tim skuterima kad ti na cajgeru pokazuje 125 da je realna brzina nekih 110 tako da treba izbjegavati te gps aplikacije i nepotrebno se žalostit  :laughing7: .

zedooo:

--- Citat: Beverly200x - 26 Ožujak, 2023, 21:49:01 ---Istina ali auto vara nekih 3-4 km/h a skuter(moj 7 km/h) a mislim da sam negdje cuo da na tim skuterima kad ti na cajgeru pokazuje 125 da je realna brzina nekih 110 tako da treba izbjegavati te gps aplikacije i nepotrebno se žalostit  :laughing7: .

--- Kraj citata ---

a i to sto kazes....a jebiga bitno da se poboljsava, nije bitno realno kolko je brzo. Lako dat 700 evra i stavit unutra 350 :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju