Tehnički kutak > Skuter projekti
Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻
Dragster 50:
Pozdrav svima.
Plastike su jučer bile gotove, i odmah sam se bacio na sastavljanje, ali nikako nije išlo, tako da sam više tražio razlog zašto mi fali cca 2cm na bokovima da sve sjedne. Na kraju sam skužio da sam instalaciju provukao ispod jedne prečke umjesto iznad, e onda skidaj rezervoare, bla, bla. Uglavnom slomio sam se bezveze.
Crni šarafi potopljeni u Korroplex i svaki vraćen na svoje mjesto, naljepnice stavljene, i komplet zadnji kraj i rep gotov. Svaka čast liku koji je lakirao, jer nisam našao nijednu zamjerku. Boja pogođena, jako blizu orginala, sve skupa, ja sam baš zadovoljan.
Na prednjoj plastici moram završiti otvor za posudu, pa bi sve kroz koji dan trebalo biti gotovo.
Dragster 50:
Prednja plastika gotova, sutra napad. Zadnja slika je sa orginal bojom, i novom, bez nekih uređivanja.
Dragster 50:
Nakon nepunih godinu dana od kupovine ovaj projekt je gotov. Nemam šta pametno za napisati, valjda sam još uvijek pod dojmom. Ostvario mi se dugogodišnji san, i moram priznati da sam presretan i ponosan kako sam ga složio.
Moram se zahvaliti Dariu koji je od samog početka bio podrška u savjetima, pogotovo što se tiče mašine koju sam prvi put slagao, i na tome što nije filozof, i nikad sa podsmjehom nije gledao na nečije (moje) neznanje., nego ljudski savjetovao.. Hvala i ostalim forumašima na podršci, što javno, što privatno.
Neke dugoročne planove sa projektom imam, ali prvo vozačka, registracija i uživanje. Evo ga, jedan i jedini
Italjet Dragster 180cc LC
Dragster 50:
I par slika "u hladu". :headbang:
Dragster 50:
Početkom tjedna stigao prednji amortizer iz Nizozemske, tako da su sad u šteku oba. Tehnički odrađen uz malo problema, jer navodno iz Njemačke neka vozila dođu sa "odjavom" a druga bez, ali to piše u prometnoj, a kako djelatnica ne zna njemački.....
Na poglede i čuđenja sam navikao i sa malim Dragsterima, ali mislim da rijetki uopće znaju o čemu je riječ. Uspio sam ga provozati 20-tak km i ostao bez teksta. Ja nisam nikad vozio ništa jače od svojih 70cc i kad sam prvi put odvrnuo gas, šok i vjeverica, šou.
Položaj tjela drugačiji, jačina mašine neusporediva, na ovo se treba naviknuti da nebi bilo iznenađenja. Za sad nisam primjetio da igdje slini, iako je još rano za to. Kategorija se polaže, tako da sve to ide svojim tijekom.
Zadnji dio projekta na YT
https://youtube.com/watch?v=oHlWAy8SjWc&si=I7SqfDPSaODL_DS2
I jedan video od neki dan
https://youtube.com/watch?v=L2LjfgunZYo&si=cgKNOUZgsPhptqE9
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju