Tehnički kutak > Skuter projekti

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (7/13) > >>

Dragster 50:
Malo sam si otežao, jer sam tek sad stavio anlaser, pa je malo bilo borbe. Kupio litru Motula, novu BR9ES svjećicu, ulje za getribu 80W 90, šarafe prednjeg i zadnjeg kotača i kliješta. Spojena crijeva hlađenja i stavljen antifriz. Na kraju spojena uljna pumpa sa novim silikonskim crijevima. Federe kvačila više nisam pokušavao staviti, a malo me koče i brtve auspuha, akroz zaboravio na njih, a i 3mm lufta između nove grane i auspuha. To sam očekivao od prvog dana, jer sam vidio x situacija na kojima isto nije pasala.

pictures up loader website

Dragster 50:
Danas se lijepo šrafalo. Bole jagodice, ali se isplatilo.

Dragster 50:
Danas nastavak. Federi kvačila napokon nategnuti, i složen kompletan prijenos. Navodni problem sa luftom između grane i auspuha, i nije problem, jer sam isprobao bez brtvi. Brtve premazane silikonom i sve sjelo u milimetar. Stavio mješavinu oko 4%, e sad mi jedino nije jasno zašto ulje iz rezervoara nije došlo do uljne pumpe. Na Minarelli-ju je slobodan pad, pa se odzrači na malom šarafiću uljne, možda je kod Piaggio-a drugačiji sistem, nemam pojma.
Kad sam skužio da je sve spojeno, zabrijao na prvo paljenje, ali nisam mogao naći gdje mi je uzemljenje na rami, jedno je na bloku iza poklopca magneta, za drugo ne znam, negdje oko akumulatora, pa sam ipak odustao za danas.

Dragster 50:
Danas presložio prijenos sa šajbicom za Multivar, i upalio. Par puta zakurblao, dok se nisam uvjerio da je gorivo u karburatoru. Gas preko pola mora biti da se ne ugasi, dizna 98. Poslije ovoga skužim da mi je crijevo vakuma puno goriva, skinem, i vidim da dobro kapa. Kad promjenim pumpu, nastavak.

https://www.instagram.com/reel/Cx3Ic5PoeeR/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Dragster 50:
Jutros kupljena i zamjenjena vakum pumpa, taktovi su tu :headbang:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju