Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
HERKUL ..... uskoro
STunrider:
dai jbt.... svaka vam casr decki, :notworthy: :notworthy: :notworthy: :headbang: :headbang: :headbang: :dontknow: :laughing9:... kad ce neki video osvanut na forumu, e da... kai vam nie ovaj remen malo presirok ?xD
igor27:
--- Citat: MOTOSPIRIT - 08 Studeni, 2008, 20:38:03 ---
--- Citat: ...:::Masla:::... - 08 Studeni, 2008, 11:41:04 ---Šta nije nitko skužio da vas ljudi zajebavaju,pa ovo je samo nabacano jedno preko drugog,a ako se i sklopi bit će pucanja.lomova,krševa i ostaloga...čisto sumnjam u to,a ako nije zahebancija i ako bude valjalo onda skidam kapu...
i btw sa ovom gumom nema šanse da će se voziti
--- Kraj citata ---
evo,baš si me skužio.....
pa ti za zajebanciju iz toga...
urado to!!
i još zaradi kolesa pozadi....s ovim "skuterom" se nečemo vozit vsaki dan!!to če bit i stayling projekt pa zato tolika širina gume a kako če it vidjet čemo na kraju!
--- Kraj citata ---
jbt styling i trud ako niste sigurni da će raditi,koliko ja znam za natjecanje on mora biti u voznom stanju i upravljiv a ne da ga pokreneš nekih sto metara i stani jer se ne možeš okrenut.
ja nebih ulagao tolke pare da nisam barem 50% siguran da se neće razletjet kod prvog pokretanja,nek me isprave ako griješim.............
aliiiiiiiiiiii jeeeeebooteeeeeeeeeee koja će to bit mrcina svaka čast :headbang: :headbang: :headbang:
MOTOSPIRIT:
za stayling skuter sploh ne rabi radit!!!može bit i bez bata....ali ovaj če radit sigurno,ali u stayling tekmovanju ne treba ga ni zalaufat,tako da....
znam za neke stayling skutere koji nikad neče raditi,jer su toliko spimpani,da bi bilo škoda da se i upale!!Sad je bio jedan u Nemačkoj na SA-WE 08 koji je imao sve šraufe na motoru pozlačene sa 24 karatnim zlatom,a on ga sigurno ne bi nikad ni palio...
a što se tiče našeg projekta,on če radit sigurno,ako bude nešto utrgalo vidjet čemo kad ga probamo,ali mislim da neče biti tako strašno da nešto utrga...
Shiltac:
projekt je zvjer! al ste mogli uzet neki drugi skuter ne taj čajna šop!
MOTOSPIRIT:
--- Citat: Shiltac - 09 Studeni, 2008, 12:27:00 ---projekt je zvjer! al ste mogli uzet neki drugi skuter ne taj čajna šop!
--- Kraj citata ---
čajna šop?????? sprednji deo je HONDA PANTHEON 125 2007 !!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju