Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

HERKUL ..... uskoro

<< < (14/41) > >>

sr-dream_vk:
ovo je zbilja fenomenalno..... :icon_thumright:
sve pohvale od mene.... :sign188:

Genesis051:
Nisam strojar/konstruktor, ali ova zadnja guma mi se ne dopada... niti za drag race... za ubrzanja...
A sve oko konstrukcije ću prepustit gospodi, neka ga slože.... vrijeme će pokazati...
U svakom slučaju, veliki je novac u igri... možda se rad ne računa (kad se nešto radi sam), ali dijelovi su ipak po "nekoj" cijeni, ali, iz toga ne proizlazi samo taj skuter... Iz toga rezultira team, koji je spreman pokrenuti (ako to već i dosad nisu) tunersku "kuću"...
Svaka čast na volji i uloženom trudu... sretno sa ovim, i nekim sljedećim projektima !  :icon_thumright:

dino_sk:
pa to ce imat toliko snage da nece biti potrebe da variomat radi kak treba  :toothy12:

MOTOSPIRIT:

--- Citat: ...:::Masla:::... - 08 Studeni, 2008, 11:41:04 ---Šta nije nitko skužio da vas ljudi zajebavaju,pa ovo je samo nabacano jedno preko drugog,a ako se i sklopi bit će pucanja.lomova,krševa i ostaloga...čisto sumnjam u to,a ako nije zahebancija i ako bude valjalo onda skidam kapu...
i btw sa ovom gumom nema šanse da će se voziti

--- Kraj citata ---

evo,baš si me skužio.....

pa ti za zajebanciju iz toga...

urado to!!

i još zaradi kolesa pozadi....s ovim "skuterom" se nečemo vozit vsaki dan!!to če bit i stayling projekt pa zato tolika širina gume a kako če it vidjet čemo na kraju!

stupar:
MOTOSPIRIT samo naprijed,svaka čast na poduhvatu!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju