U međuvremenu sam odradio još neke sitne zahvate:
1. Kiler je napukao na mjestu di se spaja sa cjevi na koju ide crijevo povrata u posudu pa sam to očistio brake cleanerom, "zašalao" pik trakom i nalio centimetar epoxida i već mjesec dana uspješno testirano
2. Stavio nove gume Pirelli Diablo i promjenu dimenzije unio u knjižicu pri tehničkom, gume drže junački iako ponekad zadnja provrti kada se zaigram po lošijoj podlozi
3. Napravio nosač amortizera i smontirao originalne amortizere od Bev350
4. Stavio zadnju Brembo pumpicu od Bev350, nalio ulje i čim su u posudici prestali ić mjehurići kočnica je postala tvrda. (Sa originalnom Grimeco pumpicom to nikako nije išlo pa je vjerojatno zahtjevala reparaciju)
5. Kupio polovnu TucanoUrbano dekicui i milina je voziti u običnim hlačama dok topli zrak puše po nogama
6. Ugradio prekjučer Polini Hi Speed sa 8 rolica i 12grama te pripadajućim plavim centralnim federom- još se razrađuje ali se odma primjeti bolje ubrzanje i izostanak vibracija pošto je sa originalnim variom turažu držao dosta nisko pri manjim brzinama.
7. Na zadnji disk uglavljena 2 triggera senzora brzine i pokazuje cca 5 brže nego realno. Uspio natjerat cajger do kraja po obilaznici pa bi rekao da je nategnuta krajnja oko 155, dok do 120~130 dolazi sa lakoćom.
8. Iznad 110 je iritantan vjetar u prsa pa sam naručio Puig sport turing vizir koji bi trebao dizat zrak do vrha ramena ili ruba kacige cca.
9. Stavljen novi Yuasa gel aku čisto da me ne izda negdje ili da ne strada elektronika jer sam primjetio da stari Landport polako popušta...
10. Stavljeni novi gripovi, utezi volana i gumice na ručice kočnica da ne zebu prsti
11. Svi važniji djelovi označeni tajnom metodom na tajnim mjestima tako da ih mogu pratiti ako zatreba.
12. Sljedeće na redu je farbanje hrapavih plastika i obljepljivanje lakiranih te sređivanje vilica tj ubacivanje Racetech ventila.
13. Zaboravio spomenuti da sam iz rezervara izvadio prepodeseni regulator (3,5Bar koji ide Steefu) i stavio nazad serijski (2.5Bar udjeljen od dobrih ljudi).
...kad nađem vremena dodam slije