Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekkt Kimmi - Kymco Yup 50
challenbeen:
Što se tiče dizanja volana tj sajli i crijeva brzinometara i kočnica, to je sve rješivo ako znaš di možeš naručiti ili kupiti novo. Za crijeva kočnica majka je Aliexpress ... a za sajlu brzinometra se mislim da negdje i u Hrvatskoj izraditi po narudžbi, samo treba netko posjetiti gdje točno ...
Dee:
--- Citat: challenbeen - 26 Kolovoz, 2024, 08:36:24 ---Što se tiče dizanja volana tj sajli i crijeva brzinometara i kočnica, to je sve rješivo ako znaš di možeš naručiti ili kupiti novo. Za crijeva kočnica majka je Aliexpress ... a za sajlu brzinometra se mislim da negdje i u Hrvatskoj izraditi po narudžbi, samo treba netko posjetiti gdje točno ...
--- Kraj citata ---
Da, crijevo je manji problem i to cu nekad ubuduce i napravit. Za sajle sam cak i uspio naci nekih dimenzija i nisam nasao nista duljih. Ima raznih Kymca koji imaju visoke volane, tipa Spacer i Dink, al njima su rucke visoko a celer je na istom mistu ko i na mome i koriste tocno istu sajlu. Posto su mi sad noge u boljem polozaju onda se nizak volan i manje primjeti, koljena su mi udaljenija pd ruku.
Osim toga, nisam produzio registraciju ovo ljeto, a nabavio sam dva druga Kymca koji nisu za na cestu, tako da sad po njima sarafam, bit ce pisane rijeci i o tome samo dok jos neke zahvate dovrsim, bit ce i zanimljivije nego ovaj motor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju