Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (14/46) > >>

igor.sb:
Odmah pikni mali var kao granicnik sa svake strane osovine da iglicasti ne bi upadali prema sredini

Sta ce ti ova 5 "distanca" pored matice, to unutarnji prsten lezaja nosaca u bloku?

challenbeen:
Kako sam kupio još jedan set extra klackalice, ostali su mi viška, još ih nisam makao jer eto, nisam hahaa, taj peti dio ne znam od čega je ali našao se tamo... riješio sam var svakako...

igor.sb:
Ostatak raspadnutog lezaja 99%

I sto se tice obrtaljke najbolje ju stavi ili na malu plastiku ispod cajgera, ili uglavi izmad cajgera nekako pod vizir

:hello: :hello:

challenbeen:
Da, lako moguće da je, ja sam mislio da je od raspadnutog selena...

Što se tiče sata, planirao sam ga cak raskopati da sve izgleda OEM makar ispod plastike

challenbeen:

Heh, ovo je RMS bočna nogara, i morat ću rezati plastiku prije montiranja. Bočna nogara je za sad jedini oslonac, dok god negdje ne iskopam centralne nogare. Malo sam je pregledao i čini mi se okej, iako bi ja možda zavario i sa druge strane ove varove, da mi bude čvršće pogotovo na dugotrajnijim korištenjima. E sad, desio se jedan problemus... ne znam gdje ću treći šaraf zakačiti jer je točno negdje između i ne znam kako da to izkemijam... pa eto, ako ima tko kakvu ideju, slobodno mi napišite da vidim kako ću dalje da i ovo riješim...
 :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju