Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (2/46) > >>

stipe:
Sritno!!!

prati se tema, samo slike sto vise stavljaj  :icon_thumright:

dario007:
Cestitam i sretno sa projektom  :headbang: :headbang:

challenbeen:
Hvala svima na podršci, jako puno mi to znači. Nastojat ću objavljivati što više informacija i podataka a pogotovo radova.

Prvi dio dijelova je stigao sa pijeskarenja, znači štapovi vilica, stup i volan. Odvežena je baš rama, 2x prednje felge i 1x zadnja originalna sa dobošom i još par sitnica. Čim se sve vrati sa pijeskarenja, bacam u epoksy primer pa zatim akrilnu boju (bez špric kita).
U krajnjem slučaju, nabavio sam vilice i felgu od ST200, te se nadam nekakvoj kemiji. Probao sam vilice i ne ide u SR150 ramu. Nadam se da će makar 14" felga pasati sa pužom na SR vilice. Spremam sam i na jače kemije od ovog, ali nisam siguran jel bi se opustio u takvi slučaj (prebacivanje cijevi sa jednih na drugih)

dario007:
Po meni je ta vilica jako dobra i ne vidim zasto bi kemijao sa vilicom od Runnera, a jos manje sa kotacem 14cola.Em ce ti felge bit razlicite,em je los izbor guma, a i pitanje kako ce to proci na tehnickom...

challenbeen:
Ušli smo u šengen i ušle su nove mogućnosti na tehnički pa sam ih voljan probati. Najviše želim naprijed 14" kotač sa 300mm diskom i hentong čeljusti, eto. To bi volio izkemijati, tako da nema nikakvi razlog zašto ne OEM felga...

Kako imam od SR vilice i od ST vilice, nemam šarafe koje držu štapove ni na jednim. Jel netko zna dimenzije šarafa pa da ih kupim?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju