Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
dell:
Zasto slazes mali airbox ne kuzim?
Znaci uzas sto ti radis
challenbeen:
A od kud početi... prvo me zezala duže vrimena zadnja kočnica, i danas sam tek otkrio di sam pogriješio pri montaži, tj pogrešno sam nategao sajlu i samo se otpuštala. Sad je složeno kako treba
Malo sam se i igrao pitura, te sam našao jednu plastiku (konačno) od SR150 i probao ovu SpeedFight2 boju i malo je reć da sam oduševljen. Mislim da ću ići na tu kombinaciju pa riješiti i ralicu u tu boju...
Pregledao sam deklo, prijenos, semering na radilici, uljnu... sve uredno dihta, sve suho, prezadovoljan sam.
Auspuh je završio na pjeskarenju - opet .. prohrđao mi je opet a prošao ga antirust converterom.. čudo hahah sad ćemo bez ičeg direkt boja
challenbeen:
Da se odmah razumimo... sve doma imam duplirano od plastika, tj 95% plastika čeka svoj red na pituranje ama bed-linerom ama autolakom. Sad samo isprobavam stvari i ulegnuća pogotovo neke nove bumper boje, sa kojima sam za sad zadovoljan. Plavi zadnji blatobran je bio testni za bojanje, ali svejedno je trenutno završio na SR jer se originalni čeka piturivanje :D sa plavom bojom sam prezadovoljan i mislim da bi mogo preć u zamjenu za ovu pinky sa kojom sam počeo.
Kako sam rekao, auspuh je na pjeskarenju, te za sad samo estetski radim gluposti na SR. Možda poblesavim pa ga ovako odvedem na tehnički hahah ...
challenbeen:
Ralica završena, čeka se sutra za montažu ako uvatim vrimena. Također sam i blatobran prešao primerom, kitom i ofarbao ga, i obojio sam ga, ali čekamo da se osuši. Možda i njega montiram, ali nakon ralice.
Ajmo, da vidimo, što mislite zašto sam popizdil i zalijepio naljepnice po sredini ralice koja ide prema dole? :dontknow: :laughing7: :laughing1: :toothy10: :toothy3:
dell:
Jer si fuser 😂
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju