Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR172 by du_vlaho

<< < (9/11) > >>

Poggiali:
ako imas crvene malossi plocice, one cvile i ne koce nikako dok se ne ugriju, onda tek grizu... ja ih radi toga nisam volio jer rijetko kocim toliko da bi ih zagrijao...

du_vlaho:
Ovo cu crvene malossi pločice... koma su, teška koma!

Evo update... udarajte, samo nemojte po glavi :
https://www.easyparts.com/Windscreen-FABBRI-SR50-R-Street-2003-2012-WWW-1997-2001-p27831622

dario007:
Počeo kao tinejđer sa naljepnicama, zavrsio kao umirovljenik sa vizirom  :toothy12:

du_vlaho:
A šta reć, komfor prije svega :icon_biggrin:

Ozbiljno sad, svrha mi je da mi ovu sezonu ovo bude pravo radno prdekalo na kojeg ću nakrcat brdo alata i rezervnih dijelova za intervencije. Kako do grada imam 25km u jednom pravcu i isto toliko natrag - vizir mi je bio logičan izbor. Bar dok ne krene +30 u hladu, ali vjerujem da će i tad vizir nać svoju svrhu jer ću moći voziti sa open face kacigom. Te sitnice puno znače kad dođeš u neke godine :icon_biggrin:

U planu su mi i bočni kuferi, custom made rukohvati za suvozača koji će biti masivniji i visine sica suvozača da mogu na njih staviti i voziti pakete kad imam dostavu.

Nema labavo  :laughing7:

challenbeen:

--- Citat: du_vlaho - 23 Ožujak, 2023, 19:35:57 ---U planu su mi i bočni kuferi, custom made rukohvati za suvozača koji će biti masivniji i visine sica suvozača da mogu na njih staviti i voziti pakete kad imam dostavu.

--- Kraj citata ---

Huhuhuhu... u tom smijeru bi i ja isao hahahaa... i ja sam gledao ovaj vizir na easy partsu, ali potrebniji mi je nosač kufera. Jel ti problem skinuti kufer i detaljno pofotkat nosač da vidim di se i kako kači da bi ga znao reproducirat i napravit po svome? Hvala ti :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju