Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike, simptomi,posljedice i informacije

<< < (4/6) > >>

ive_91:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 21:34:41 ---koji ste vi maleri, kurbla na ditechu služi kao i na svakom drugom skuteru, palio ditecha bez akumulatora 100 puta i kad god zakurblaš za zub pumpa okrene, nakon 5 kurblanja imaš negdje oko 5 bara na pumpi i to je granica tlaka da bi upalio, znači može i ako neznate ne pričajte gluposti, sad imam novi acu i na njega palim, kurbla je tu radi stajla i da bi se ostali čudili kako ditech na kurblu pali a i dobro je imat za osiguranje jer ako skuter neće i izverglaš iz njega dušu i skontaš da ti je struja na injektoru otkopčana, to spojiš i zakurblaš i upali  :headbang:

--- Kraj citata ---

a jesam se nasmijao sad posteno

Iwo SR Tuono:
nemoš ljudima objasnit kad se ne kuže, ditech je alien tehnologija čovječe to su vanzemaljci ljudima dali u zamjenu za 3 krave i 2 konja na kojima će ardit eksperimente, ditech nema ni klip, ni variomat, ne troši benzin, ma ništa, ide na hladnu fuziju vodikovog atoma i to je to  :headbang:

djsmola:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 21:40:31 ---nemoš ljudima objasnit kad se ne kuže, ditech je alien tehnologija čovječe to su vanzemaljci ljudima dali u zamjenu za 3 krave i 2 konja na kojima će ardit eksperimente, ditech nema ni klip, ni variomat, ne troši benzin, ma ništa, ide na hladnu fuziju vodikovog atoma i to je to  :headbang:

--- Kraj citata ---

:rofll: :laughing7:

gokiSP:
ja nisam cuo za to da tako moze radit, jer znam da frend na runeru nije mogao samo tako ugradit kurblu. a to sto ja i jos neki tu nismo toliko upoznati sa di-techom ne znaci da smo glupi da ti moras vrijedat zbog toga. ali na ovom jebenom forumu su svi takvi, kad nesto neznas odmah ti se svi smiju jer oni pametnjakovici znaju i odmah te smatraju glupim (cast izuzecima). i to me zivcira, pa ako vidis da neko nezna objasni mu, pomogni mu i budi ponosan sto si svojim znanjem pomogao nekome, ali ne kad neko necto nezna ti se moras izrugivati i smatrati ga glupim. ovo sam sad napisao o svima opcenito i opet napominjem da ima pojedinaca koji nisu takvi kreteni.

S.F. sf2:
Imam osjecaj da na ovom forumu nekim clanovima (ditech) je cilj podizanje vlastitog ega i lijecenje frustracija tipkanjem a ne pomoc ostalima,suradnja i komunikacija. Ljudi dajte odrastite  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju