Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike, simptomi,posljedice i informacije

<< < (3/6) > >>

neer:

--- Citat: gokiSP - 03 Studeni, 2008, 00:40:15 ---nista ti ne znaci kurbla na di-techu ako nemas akumulator jer di-tech ima pumpu benzina koja radi na struju...

--- Kraj citata ---
i ja si bas razmisljam nesto mora?! pokrenuti taj famozni ajnspric a da ti mozda nemas karb verziju a da neznas to haha da bas  :toothy12:

gokiSP:
moze ga palit na kurblu ali mora imat aku dobar da mu moze radit pumpa benzina, na di-techu kad okrenes kontakt se cuje kako pumpa radi. e ali neznam dali di-tech ima onu sajbicu nazubljenu preko koje kurbla okrece variomat, ako nema brijem da se nebi dala stavit jer bi navoj na radilici bio kratak kad bi se ona dodala. neka me neko ispravi ako grijesim u vezi ovog sa tom sajbicom...

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 03 Studeni, 2008, 01:17:13 ---moze ga palit na kurblu ali mora imat aku dobar da mu moze radit pumpa benzina, na di-techu kad okrenes kontakt se cuje kako pumpa radi. e ali neznam dali di-tech ima onu sajbicu nazubljenu preko koje kurbla okrece variomat, ako nema brijem da se nebi dala stavit jer bi navoj na radilici bio kratak kad bi se ona dodala. neka me neko ispravi ako grijesim u vezi ovog sa tom sajbicom...

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:

Dobro zboriš!  :icon_thumright: Zakaj bi bez veze stavljali nazubljenu šajbicu za kurblu na ditecha? Fora je ak su to dečki uspeli pripasat, akumulator se manje troši, samo nafila pumpu a mašina se okrene sa kurblom...

Sad i mene to muči  ::)

ive_91:
evo budem vam ja objasnio...
ditech vs carb (prijenos) radilica kod variomata je identićna karbu.. isto kao i dekl, vario, remen, sve sve ali sve je isto.... razlika je jedino u jednoj polutci radilice koja ima na sebi sređeno za kompresor... no to je nebitno

masina ima sve za kurblu osim dekla.. naci ako imamo deklo plug n play na ditecha... i ja kad vrtim rukom vario malo brze pumpa okrene... naravno na ukljucen kontakt... tak da tu nema dileme.. kurbla na ditechu bez problema.  :headbang:

Iwo SR Tuono:
koji ste vi maleri, kurbla na ditechu služi kao i na svakom drugom skuteru, palio ditecha bez akumulatora 100 puta i kad god zakurblaš za zub pumpa okrene, nakon 5 kurblanja imaš negdje oko 5 bara na pumpi i to je granica tlaka da bi upalio, znači može i ako neznate ne pričajte gluposti, sad imam novi acu i na njega palim, kurbla je tu radi stajla i da bi se ostali čudili kako ditech na kurblu pali a i dobro je imat za osiguranje jer ako skuter neće i izverglaš iz njega dušu i skontaš da ti je struja na injektoru otkopčana, to spojiš i zakurblaš i upali  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju