Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Elektronska Blokada

(1/3) > >>

Zmajur:
Procitao sam dosta o blokadama na forumu, od kineskih do uradi sam. Mene osobno zanima ove "novije" generacije, tocnije ova "paprena". Pitam, jer bih volio da blokada ostane upaljena za ostale ukucane a da se ne pate na uzbrdici...

https://mstrgovina.hr/hr/Rev-limiter-push-button-za-2-t-skuter?search=Blokada

aprilija top:
preporucam blokadu od pere ili ti corektora_slowridera

Tomi_ZG:

--- Citat: Zmajur - 24 Studeni, 2022, 07:19:28 ---Pitam, jer bih volio da blokada ostane upaljena za ostale ukucane a da se ne pate na uzbrdici

--- Kraj citata ---
Vožnju pod uključenom električnom blokadom zaboravi,to služi samo i isključivo za tehnički i muriju,a ako neko nije sposoban upravljat skuterom koji ide realnih 70kmh onda bolje ni da ga ne vozi,zbog vlastite sigurnosti

A davat 600kn za blokadu s prekidačem je suludo,ovo je obična kineska blokada s potenciometrom i kondenzatorima u vrijednosti par kuna s maržom od 800%,zato toliko i košta

Zmajur:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Studeni, 2022, 13:38:46 ---
--- Citat: Zmajur - 24 Studeni, 2022, 07:19:28 ---Pitam, jer bih volio da blokada ostane upaljena za ostale ukucane a da se ne pate na uzbrdici

--- Kraj citata ---
Vožnju pod uključenom električnom blokadom zaboravi,to služi samo i isključivo za tehnički i muriju,a ako neko nije sposoban upravljat skuterom koji ide realnih 70kmh onda bolje ni da ga ne vozi,zbog vlastite sigurnosti

A davat 600kn za blokadu s prekidačem je suludo,ovo je obična kineska blokada s potenciometrom i kondenzatorima u vrijednosti par kuna s maržom od 800%,zato toliko i košta

--- Kraj citata ---

Nebih Se slozio za par kondezatora i potenciometra... Ova blokada koristi cdi u kombinaciji senzora okretaja kotaca, ako se koristi oba moda. Stela se na pritisak dugmeta kad se dodje do odredjene brzine...i ono sto mi se sviđa ne blokira okretaje ako se nije prebila nakadno odredjena brzina....Znaci po tome....moze vrtit 7 milja a da ne blokira...
Vise info na ovoj stranici:
https://www.motorkit.com/en/all-electrical-parts-for-motorcycles-scooters-and-mini-4-strokes/21456-rev-limiter-speed-limiter-magnet-switch-for-2-stroke-scooters-mopeds-ce.html

zvonkec92:
Vrijedi te pare, uzmi ju bit ce sigurno bolja od ijedne blokade dostupne na balkanu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju