Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Elektronska Blokada
challenbeen:
HAHAHAHAHA. E zmajure zmajure stvarno si ka zmaj, za ništa drugo nego rugat vatru haha
Dragster 50:
Uštedio bi na gumama, 200-tinjak kuna, a dao na blokadu 600, nema logike. Ja na komplet Malossi 70cc mašini i Yasuni R, bez problema prođem tehnički sa Corrector-ovom blokadom.
Nemoj bezveze bacati novce.
Zmajur:
--- Citat: Dragster 50 - 26 Studeni, 2022, 18:43:27 ---Uštedio bi na gumama, 200-tinjak kuna, a dao na blokadu 600, nema logike. Ja na komplet Malossi 70cc mašini i Yasuni R, bez problema prođem tehnički sa Corrector-ovom blokadom.
Nemoj bezveze bacati novce.
--- Kraj citata ---
Di sam ja izricito napisao o "ustedi" na gumama? Molim da me se citira ako jesam. Koliko se sjecam, pitanje o gumama je bilo posve drugacije...iz određenih razloga...
A sto se tice blokade, da se bolje izjasnim, nije radi tehnickog, taj dati momenat mogu ubacit prsten. Ona je vise zbog kceri, zene i ostatka svijeta, tko god bude jahao po tom skuteru...a opet da savlada brda i doline. Ako ja budem zajahao magarca, ima da rice i ide bez blokade...a kad zajase kcer ima da blokira.... Zato ne zelim kondezator iz cipoteke....i prekidac nasred cela....
Zmajur:
--- Citat: challenbeen - 26 Studeni, 2022, 16:31:40 ---HAHAHAHAHA. E zmajure zmajure stvarno si ka zmaj, za ništa drugo nego rugat vatru haha
--- Kraj citata ---
Ovdje sam dosao raspitat, potrazit misljenja o necemu sto nemam znanja ili iskustva. U postu se kulturno pita sta se misli o ovoj blokadi. Nisam ovdje dosao da se nadobudni ismijavaju, nadrkavaju odredjenim pitanjima. Ako nemate sto god pametnog reci, onda me radje preskocite...
zvonkec92:
Meni se blokada svida zbog senzora koji ocitava okretaje kotaca, sve ono sa kondenzatorima od starta krade snagu a ovo mozes namjestit da blokira tocno na odredenoj brzini a do tada skuter ide normalno. Steta samo sto je skupa, da je do 50€ uzeo bi ju odma
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju