Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 200

<< < (2/11) > >>

Beverly200x:

--- Citat: balki - 13 Studeni, 2022, 08:48:03 ---Trebao si zvati procjenitelja osiguranja.
Dekica TucanoUrbano + vizir je next level komfora. Na -5° po rosulji odeš u grad nezabundan, topli zrak iz kilera grije noge, obaviš šta trebaš i poslje sjedneš na suhi sic. Neprocjenjivo.

--- Kraj citata ---

Vlasnik motora je sve vec rijesio s procjeniteljem i na meni je bilo da izvadim vilicu van.
Smiješno je to što mnogi misle da se ja smrzavam na skuteru a ustvari je isto kao da pješačim, možda čak i bolje jer mi je glava zaštićena.Da sam mogao birat uzeo bi manji vizir ali nigdje nije bilo za kupit osim ovog ali sad mi je drago da je ovaj veliki jer ga ionako po ljetu mislim skinut.

--- Citat: Poggiali - 13 Studeni, 2022, 09:11:56 ---Drzim fige da sto prije rijesis probleme  :headbang:

--- Kraj citata ---

Hvala  :icon_thumright:

dario007:
U Odranskom Obrežu je ovlasteni serviser i uvoznik za SYM ,ako na njega mislis...

Ja bi ti preporucio covjeka za ravnanje,ali kako ja nisam zadovoljan jer nije odradio kako treba,onda ti ostaje Serdarević,njega su decki spominjali u temama kao dobrog majstora za ravnanje rama/vilica.

Poggiali:
Beverly, ovaj vizir mozda i nije los, jer ja imam manji, i katastrofa je kolko radi turbulencije u kacigu, bole usi od buke... cak sam razmisljao da uzmem nesto kao sto ti imas za zimu.. jedino da si 170, mozda bi dobro proso sa manjim...

Beverly200x:

--- Citat: dario007 - 13 Studeni, 2022, 11:59:04 ---U Odranskom Obrežu je ovlasteni serviser i uvoznik za SYM ,ako na njega mislis...

Ja bi ti preporucio covjeka za ravnanje,ali kako ja nisam zadovoljan jer nije odradio kako treba,onda ti ostaje Serdarević,njega su decki spominjali u temama kao dobrog majstora za ravnanje rama/vilica.

--- Kraj citata ---

Ne znam tocno jer sam tad bio mali ali sjecam se da je uvijek dosao cudan s tog servisa. Jednom je cak pukao remen u voznji i zablokirao se kotac.Bitno da je sad u pravim rukama  :toothy3: .

Ravnat ce se kod Serdarevica.

--- Citat: Poggiali - 13 Studeni, 2022, 12:26:04 ---Beverly, ovaj vizir mozda i nije los, jer ja imam manji, i katastrofa je kolko radi turbulencije u kacigu, bole usi od buke... cak sam razmisljao da uzmem nesto kao sto ti imas za zimu.. jedino da si 170, mozda bi dobro proso sa manjim...

--- Kraj citata ---

Ima isti za kupit za taj 250/400 i kosta oko 55 eura ali dostava je jos 25 e.Ja sam ga kupio jer doslovno nisam drugdje nasao,nigdje, ni mali ni veliki.
https://www.ricambiscootermoto.it/it/paraventi-attacchi-paraventi/6842434-paravento-parabrezza-top-piaggio-beverly-125-200-250-2004-2008#/89-fabbri_modelli-beverly_125_2004_2008

balki:
Idealni vizir sto se tice kompromisa zastite mora bit malo ispod razine ociju. Tada dize zrak malo iznad pola kacige i nema subsonic tutnjave u usima.
Ja na Puig sport morao dodati jos onaj mali "wind deflector" da se spasim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju