Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (20/88) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Zmajur - 26 Studeni, 2022, 15:34:27 ---...ozracivanje...

--- Kraj citata ---
S obzirom na tvoje općenito tehničko znanje ovo me baš čudi,ne ozračuje se(izlaže radijaciji),nego oDzračuje  ;D

--- Citat: Zmajur - 26 Studeni, 2022, 15:38:33 ---imate li kakvu preporuku za nesto zamjensko i jeftinije

--- Kraj citata ---
Bilo kakav polovni rezonantni auspuh tipa ZX,TT i sl.,ako ne želiš rezu bolja opcija od zaštopanog seriskog auspuha je i Giannelli GO,ali reza da osjetno snage na serijali,samo treba dobro sve poštelat

Zmajur:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Studeni, 2022, 17:36:26 ---
--- Citat: Zmajur - 26 Studeni, 2022, 15:34:27 ---...ozracivanje...

--- Kraj citata ---
S obzirom na tvoje općenito tehničko znanje ovo me baš čudi,ne ozračuje se(izlaže radijaciji),nego oDzračuje  ;D

--- Kraj citata ---

Sad se osjecam kao na indexu ili 24h, kad se pocnu natezat oko pismenosti, izrazavanja..... Jbg-nisam doktorirao lektoriku. Sjedni, dva..... :laughing6:

Zmajur:
Nista, dok ima slobodnog vremena, provjera kvacila, spojke sta vec. Nije za bacit ali opet, stavio sam na spisak glavnu oprugu, lezajeve i pakne za skoru buducnost.

Poslje toga sam nesto probao, ali struja nije moja domena.. Nesto mi smrdi, nisam siguran sto i kako izmjeriti te u kojim uvjetima. Pretrazio po netu, nista extra vidjeno.

Kasnije, da ne bude dosadno, razgulio cilindar i glavu..za mene , vise nego sto treba.

zvonkec92:
Nisi ni trebo dirat ak nije pustalo kompresiju

Zmajur:

--- Citat: zvonkec92 - 27 Studeni, 2022, 15:02:19 ---Nisi ni trebo dirat ak nije pustalo kompresiju

--- Kraj citata ---

To je microfinish papir od 20 mikrona na bazi aluminja, odradjeno na staklu. Nema teorije da nesto zeznem, to je vise poliranje, tocnije  , skine toliko malo na rucnim pokretima, da se eventualno pokazu nepravilnosti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju