Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Poggiali:
ovo je na pezi normalni zvuk :icon_biggrin:
Zmajur:
--- Citat: Poggiali - 07 Srpanj, 2023, 16:46:33 ---ovo je na pezi normalni zvuk :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ali iritira do boli.... Jucer sam mislio da cu se raspast..., danas skoro pa ni traga od zvuka...Jednostavno nema pravila, rijeđe ulje, gusce ulje.... Nekad cvili do boli, nekad samo uzbrdo...rijetko nista ali uglavnom najvise tamo u rezonu od 45kmh
Zmajur:
Evo, vrag nije dao mira....
Reci te mi jel ovo ok, sto se tice klipa cilindra.
Iako se vide resovi, vise su vizualni. Pod rukom, noktom se ne
matija84m:
A kaj se dogodilo da si ga otvoril?
Cilindar izgleda dosta izrisano, ali ako kazes da nije strasno onda bi to moglo vozit.
Celo klipa je dosta suho. Trebalo bi tu smesu pojacat sa par brojeva vecom diznom.
Zmajur:
--- Citat: matija84m - 01 Kolovoz, 2023, 15:28:01 ---A kaj se dogodilo da si ga otvoril?
Cilindar izgleda dosta izrisano, ali ako kazes da nije strasno onda bi to moglo vozit.
Celo klipa je dosta suho. Trebalo bi tu smesu pojacat sa par brojeva vecom diznom.
--- Kraj citata ---
Imam specificni zvuk, nesto kao turbina na autu kad svijuce, ili kao da kompersorom puses u lezaj pa on ima.specifican zvuk...
Rekao sam da cu sve pogledat, pa eto rasuturam redom...
Sto se tice dizne, bilo je govora smanjit a ne povecat...lol
Boja svjecice je bila ok u svim rezimima, jedino me mucilo paljenje pod gasom... Dizna 82, igla skroz dole, airbox otvoren
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju