Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
Hvala svima ma odgovoru, sumnjam da cu opet u rastavljanje, lezajevi getribe su novi. Pun mi ga je k****, :laughing6: Kad se raspadne, znat cemo sta pisti...
Poggiali:
trebao si minarelli uzet :P al ajd, sa 50cc ti nije nikad dosadno :icon_biggrin:
dr.mrgood:
--- Citat: Zmajur - 23 Ožujak, 2023, 06:06:20 ---Hvala svima ma odgovoru, sumnjam da cu opet u rastavljanje, lezajevi getribe su novi. Pun mi ga je k****, :laughing6: Kad se raspadne, znat cemo sta pisti...
--- Kraj citata ---
To ti je zato jer se dijelovi za novije piaggio skutere vise ne rade u Italiji nego u Kini tako da to piaggia vidjelo nije. Kvaliteta izrade dno dna. U Italiji se na traci samo sastavljaju u skuter.
Zmajur:
--- Citat: Poggiali - 23 Ožujak, 2023, 08:26:47 ---trebao si minarelli uzet :P al ajd, sa 50cc ti nije nikad dosadno :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Volio bih ja noviju generaciju Runnera za dosadu....Evo dajem notebook od some eura + za zamjenu, :laughing6:
Zmajur:
Eci peci pec.....
Uskoro registracija pa se napravile distance raspona 0.5mm, od 7 do 9mm. Sta vi mislite, koji da turnem...., pitanje je sad...
Isto tako, pitanjce, ako mi u knjizici pise max brzina 49km/h, koliko sam uspio pohvatat price po forumu, ne moram ici ispod 45km/h, jelda?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju