Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (68/88) > >>

Poggiali:
auspuh sti stavio tako da si ga prvo stego na glavi pa onda dotego na nosacima? postoji cement za auspuhe, imas tubu u tokicu i sl ducanima, samo ne znam koliko je velika rupa i kako ce drzati...

Zmajur:
Evo drugi video sa treceg zagrijavanja. Nisam želio ga vrtit u prazno ali se na videu trenutno vidi kako motor reagira na vrlo mali otklon gasa... Šta iskusni skuteraši kažu na trenutno stanje.

Lula usisa airboxa 18mm
Dizna 80
Klip 40, igla skroz spuštena

Zmajur:

--- Citat: Poggiali - 11 Ožujak, 2023, 12:31:03 ---auspuh sti stavio tako da si ga prvo stego na glavi pa onda dotego na nosacima? postoji cement za auspuhe, imas tubu u tokicu i sl ducanima, samo ne znam koliko je velika rupa i kako ce drzati...

--- Kraj citata ---

Prvo sam ubacio sve vide da budu labave, stegnuo prvo glavu pa onda nosače

Poggiali:
meni je na 250 tolko oslabio flah koji steze granu na glavu da sam stavio 2 bakrene dihtunge, ne sjecam se vise kako je na 50, mislim da piaggio 50 nemaju dihtung...ali ces morat kemijati ako pusta

jesi preso malo cilindar turpijom da kanali nisu ostri pod prstima?

Zmajur:

--- Citat: Poggiali - 11 Ožujak, 2023, 13:29:15 ---meni je na 250 tolko oslabio flah koji steze granu na glavu da sam stavio 2 bakrene dihtunge, ne sjecam se vise kako je na 50, mislim da piaggio 50 nemaju dihtung...ali ces morat kemijati ako pusta

jesi preso malo cilindar turpijom da kanali nisu ostri pod prstima?

--- Kraj citata ---

Spuh nije tvornicki napravljen kako treba. Sad sam potpuno maknuo nosače, izravnao granu prema konusu i stisnuo.  Sad ne pušta, ali morati cu jedan nosač preuredit dok drugog eventualno napravit novog. Da imam doma brener, zakurio bi granu i skrivio da odgovara nosačima, al ebiga nemam....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju