Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (66/88) > >>

Zmajur:

--- Citat: dr.mrgood - 08 Ožujak, 2023, 15:22:39 ---A kad te neće, neće te, jbg...

--- Kraj citata ---

A baš tako, od prvog dana kad je kupljen.... A sada ovo odvratno vrijeme ne posustaje. Danas necu ni da ga pipnem...nema žurbe.. :laughing3:

Deki.:
Nebudi takav. Šta će mo da čitamo?

Zmajur:

--- Citat: Deki. - 08 Ožujak, 2023, 19:10:33 ---Nebudi takav. Šta će mo da čitamo?

--- Kraj citata ---

Kao i ja.....,nedovršene teme... :laughing3:

Sve u svemu, došla sajla, spojena na pumpu. Ubačeno gorivo sa 2.5% mješavine, pumpa ulja ispod minimuma za početak.  Upalio nakon 6 nožnih verglanja, brzo ugašen za dobrobit dnevnog boravka... :laughing3:
Zvuk dosta obećavajući, dubok, prodoran...snažan.
Sutra je dan za pivu, subota prvo zagrijavanje.... :headbang:

matija84m:
Da da odma se zvuk mjenja, kubikaza se odma cuje.
Ajde sretno. Inace netrebas dugo pretjerivat sa uljem. Potrosi taj rezervar, pumpu naspanaj 2mm preko crtice i vozi jer dobro je to podmazivanje

Zmajur:

--- Citat: matija84m - 09 Ožujak, 2023, 19:41:56 ---Da da odma se zvuk mjenja, kubikaza se odma cuje.
Ajde sretno. Inace netrebas dugo pretjerivat sa uljem. Potrosi taj rezervar, pumpu naspanaj 2mm preko crtice i vozi jer dobro je to podmazivanje

--- Kraj citata ---

Hvala.... Mene muči ta vožnja za razradu... Nemam baš nekog terena za tako umjerenu vožnju a treba se i kuci vratit....gdje me ceka dobra uzbrdica. A baš mi nije do vožnje od 100km u jednom potezu.... :laughing6:
Jedino da napravim rolere pa da se vozim po terasi,  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju