Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (23/44) > >>

dario007:
Hvala za pohvale,slobodno komentiras :icon_thumright:

Ja sam zadovoljan odrađenim,u planu je kupiti neku bolju špricu pa onda odraditi jedan komplet set plastika da budu pic pic.

Nesto postimage zafrkava,sa imbb sam od prve uspio staviti slike...

Poggiali:
Dario kaj je to za boju? 2k lak? nisi plastificirao?  Izgleda ebacki ak nisi fotosopirao :P  :icon_biggrin:

dario007:
Boja je od mobihela i baza i lak,sve zamješano kako mi je covjek u ducanu zapisao.U bazu 2:1 akrilnog razređivaca i u lak 2:1 hertera i 10% razređivaca.Jedino je akrilni razređivac od SOL-a.To mi je ostalo od prije i to mi je rekao da slobodno koristim.
Nisam nis fotosopirao i obe felge sam vrtio u krug kod slikanja,tako da se vidi iz vise pozicija.
Priprema je 90% posla,a tu sam si dao truda i pimplao sam dva dana pomalo po njima.
Cak sam pregovarao sa Micom da mi on polakira,a i jos jedan frend mi je ponudio da on to polakira,ali sam se na kraju zainatio da cu sve sam odraditi pa kako ispadne ispadne,iako sam od starta bio uvjeren da mogu bolje od nahvaljenog lakirera.

Poggiali:
Ma epik je ispalo  :headbang:

Jel te felge na talijanima tvornicki budu lakirane ili plastificirane? Ne mogu procjeniti

dario007:
Rekao bih da je lak gore,jer uredno apšisa.
U originalu je akril boja,ali sam ja htio bazu i bezbojni,sto zbog sjaja,sto da ne apšisa sa vremenom.

Evo ih i na dnevnom svijetlu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju