Tehnički kutak > Garaža

Runner 50->70-rustyboy

<< < (19/22) > >>

dario007:
Dosta love,al to mi je sve poznato,a gust i ljubav za tim cine svoje.Mislim si da nisam na to potrosio,opet bi ih na nekaj drugo potrosio...

aprilija top:
sad bar znas kaj imas ,. imas kvalitetne dijelove koji ce trajat uostalom slago si za sebe i kak oces bolje nego da si kupio gotov proizvod koji je opet macak u vreci., svaka cast na trudu i ulogu

matija84m:

--- Citat: KMet - 27 Studeni, 2022, 09:01:12 ---Za skuter sam dao 6000kn i 16tis kuna ulozio u tome su i ruke uracunate i registracija znaci oko 22.000tis kuna,je velika cifra al kad sam krenuo ne mozes vise odustat ma da mi je uvijek isto na pameti bilo da mogu uzet novog. Al kao sto kazes snaga je neusporediva

--- Kraj citata ---

Malo to previse, al dobro nisi znao pa je tako ispalo. Inace ima ekipa na forumu kaj to slozi za par tisuca kuna :dajmenemojj:
Cudno mi je da nisu nista komentirali, a imaju dobar jezik inace :dajmenemojj:

aprilija top:
Kad je sve novo onda je skupo ja sam se isto istreso pa kaj htio sam to platis i imas a s polovnim riskiras na oko dobro izgleda a ima recimo cil 30-40tisuca cilindar izgleda top a mikrometar niko ne koristi i jbg al to su dubioze matija.

Vragolasti Denis:

--- Citat: matija84m - 27 Studeni, 2022, 16:59:12 ---
--- Citat: KMet - 27 Studeni, 2022, 09:01:12 ---Za skuter sam dao 6000kn i 16tis kuna ulozio u tome su i ruke uracunate i registracija znaci oko 22.000tis kuna,je velika cifra al kad sam krenuo ne mozes vise odustat ma da mi je uvijek isto na pameti bilo da mogu uzet novog. Al kao sto kazes snaga je neusporediva

--- Kraj citata ---

Malo to previse, al dobro nisi znao pa je tako ispalo. Inace ima ekipa na forumu kaj to slozi za par tisuca kuna :dajmenemojj:
Cudno mi je da nisu nista komentirali, a imaju dobar jezik inace :dajmenemojj:

--- Kraj citata ---
Ti se volis svadati. I opet nisi u pravu , covjek je napravio totalnu restauraciju svega do zadnjega serafa. Ja sam govorio za masinu da se slozi za par tisuca kuna i to je istina. Prestani se svaditi ispadas djetinjast , a imas 40 godina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju