Tehnički kutak > Garaža

Runner 50->70-rustyboy

<< < (18/22) > >>

challenbeen:
Ovih dana se završava skuter.
Nekidan je riješeno deklo, te je jučer pošprican u RAL9006 na crnom špric kitu, da bude tamnija nijansa što je i uspilo!
Pokušao sam jutros složiti kurblu, ali neuspješno sam to odradio jer sam zaboravio na jednu podlošku.

Skuter je kod mene bio sveukupno 192 kilometara i 70 dana. Zadovoljan sam što je sve učinjeno ali naravno, uvik ima nekih mini sitnica za riješiti. Natočio sam mu pun tank goriva, ulio još 1,5 litru u bocu Jane i pozdravio ga.
Tako da je danas u 12:30 KMet otišao sa Runnerom put svoje kuće. Valjda će i on što god objaviti na forumu ...

challenbeen:
Moja zadnja vožnja i testiranje skutera do kraja:

KMet:
Evo samo da se javim i ja sa svojim dojmovima,bacit cu koju i sliku al trenutno sam u guzvi,za pocetak veliko HVALA chaleenbeenu jer me trpio 2 i nesto miseca dok sam mu svaki dan slao poruke jel gotovo? kad ce bit? itd itd..

Uglavnom skuter je bomba  :headbang: dovezao sam ga s Paga u Gs uhvatio zadnji dan lijepog vremena iako kad sam dosao na nasu stranu velebita mi je postajalo hladno :toothy11:
Potrosnja je nekih 4 do 4 ipol litre sto mislim da je odlicno na tu snagu jer skuter stvarno ima snage na uzbrdicama po obrovcu me vukao 90kmh po satu iako je i vjetar dosta radio protiv nas.
Zao mi je sto je sezona gotova al eto tu i tamo ga upalim al cu sad za koji dan vakumirati ga za zimu i na proljece se nadam upaliti i napraviti koji kilometar 8) A na ljeto sigurno neki trip ce se raditii makar do Paga al vjerujem da ce i duza tura bit :hello:

Tomi_ZG:
Super je to sve ispalo na kraju
Daj nam napiši koliko te cijeli projekt,skuter + dijelovi + ruke koštao,siguran sam da nije daleko od cifre takvog Runnera iz dućana na zimskoj akciji kakve su nekad znale bit,mada znam da nije poštena usporedba jer ovo ipak nije serijala

KMet:
Za skuter sam dao 6000kn i 16tis kuna ulozio u tome su i ruke uracunate i registracija znaci oko 22.000tis kuna,je velika cifra al kad sam krenuo ne mozes vise odustat ma da mi je uvijek isto na pameti bilo da mogu uzet novog. Al kao sto kazes snaga je neusporediva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju