Tehnički kutak > Garaža
Runner 50->70-rustyboy
challenbeen:
Stigla uljna, odmah sam je i montirao u blok. Malo sam bacio oko na nju i jedino što se ističe je to da je Made in India... Manje sitnice mi je čovik uspio opijeskariti, tako da sam bacio Epoksi Prajmer i Špric kit na njih, naravno u 48h razmaku bojam. Kao što vidite na zadnjim fotkama, u štali pripremam prostoriju za farbanje (kao što sam i MC3 obojio) tako da sam uložio u foliju i obložio je po krovu i podu da imam što manje prašine. Rama čim dođe, gori se montira, vozi kompresor, ozračuje, priprema sve što mogu da odradim to kako treba. Za sad jedino ostaje da kupim 2 deca crnog akrila da sve mogu pokriti kako treba. Prije bojanja rame, obojiti ću u RAL9006 3 dekla i par ovih sitnica što su već stigli sa pjeskarenja baš da se ističu od svega.
challenbeen:
Odradio sam neke pripreme i probe sa špricanjem za ramu, pa evo rezultata. Deklo je od novijeg VXR od frenda, vilice su od ovog Runnera...
Dd X9 nosač kufera i nosači za rezervoar su dobili sloj 2k špric kita...
Poggiali:
lepo ti je ovo ispalo :headbang:
challenbeen:
Rama sinoć stigla sa pijeskarenja... Popodne ide na nju epoksi prajmer a ovih dana, nadam se, i špric kit :icon_thumright:
KMet:
Pazi mi na broj šasije😋
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju