Tehnički kutak > Garaža
Runner 50->70-rustyboy
dario007:
Estetski je razlog,ali eto profesionalna deformacija,pa kad nekom slazem skuter onda ja to sve okrecem i stavljam kako treba biti.Najveca bolest mi je kad vidim one šelne na airboxima da pol metra pleha viri,to odma sve u smece pobacam.Nemoj zamjerit,samo pratim detaljno i zamjecujem,pa odma i savjetujem da vam sve bude pic pic ;)
Dobro ako je karb vec bio u steku,onda zasto ne iskoristiti,mislio sam da ste novog narucivali...
Tomi_ZG:
Ma uljnu niste trebali micat,nije ovo HE mašina,ljudi bezveze strepe od toga,a nema potrebe,još ima klapnu u rezervaru pa je teže nalit ulje
Jel to Wisent WIL kilo ključ? Baš gledam da bi si uzeo takav
challenbeen:
Iskreno, ja sam mislio na nešt drugo da pričaš, zato sam obrisao kasnije u objavi kad sam skuzio da se radi o čeljusti zadnje kočnice... hahaha nisam ni ja skuzio dok evo nisi napisao jbt... svaka čast, ispraviti ću to.
Tomi, tako je, evo link di sam ga uzeo, cak je ista cijena: https://www.bauhaus.hr/moment-kljucevi/wisent-moment-kljuc-wil/p/11040234
Realno tomi, uljna sa skutera kojeg sam skinuo mi se ne sviđa, čuje se dok se vrti prstima... imam još jednu u šteku i ne znam što bi preporučio iskreno više, previše je love u igri, ja cu ostaviti sajlu, posudu a cak možda i crijeva, tako da u svakom trenutku se može vratiti nazad. Ako se predomisli, nek se predomisli u sljedećih 14-20 dana, jer posli ga zadavim kad sve složim nazad a dođe sa idejom "e uljnu vrati" hahahah
Tomi_ZG:
Dopizdit će mu bez uljne samo je pitanje dana,pogotovo s tom klapnom u rezervaru,kad je spucao toliko para u njega onda nek kupi i novu uljnu,meni je procurila vrlo brzo ali ne zariba jer nikad ne curi toliko puno da ostane bez ulja,kad i pusti na semeringu kaplje ti sa bloka na istom mjestu di i vodena pa brzo skužiš
challenbeen:
Čuli smo se, naručili smo novu pumpu, sutra idem po nju (i novu prirubnicu) i to je to. Nadam se samo da neće biti problema :toothy3:
Crijeva sam naručio sa aliexpressa i ostao sam paff kvalitetom koju sam dobio. naručio sam 2-3-4-5 mm po 1m, tako da se nadam da ću sve uspiti završiti sa njima. Oprao sam rezervoar goriva (izvana) i posudu ulja (izvana i iznutra), tako da su sad svi spremni za ugradnju. I dalje čekam ramu sa pjeskarenja te ne znam hoće li završiti uopće ovaj tjedan... no dobro, kako se god okrene, mašina se neće startati prije sljedećeg kraja tjedna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju