Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav, vjerojatno ima al ne nađem gdj tema, pa da optvorimkoliko često je potrebno mijenjati ulje u kvačilu i koje ulje se stavlja?
Svakih 400 000 kmAko se stavlja orginalno ulje KVACINOL
Samo paranoicni ljudi nepotrebno mjenjaju ulje u getribi precesto a bas bi volio znat cega se boje, da ih babaroga ne istuce po guzici ako to slucajno ne zamjene? to ulje netreba dirat godinama ili nekoliko desetaka tisuca km 🤦♂️
kaj novi bev 400 ima kvacilo u ulju od masine ili ima zasebno ulje?
Citat: matija84m - 17 Kolovoz, 2022, 09:50:51Svakih 400 000 kmAko se stavlja orginalno ulje KVACINOLCitat: zvonkec92 - 18 Kolovoz, 2022, 09:41:24Samo paranoicni ljudi nepotrebno mjenjaju ulje u getribi precesto a bas bi volio znat cega se boje, da ih babaroga ne istuce po guzici ako to slucajno ne zamjene? to ulje netreba dirat godinama ili nekoliko desetaka tisuca km 🤦♂️Obojica ste za plakat Znanje ima granica, dok neznanje ih nema.Citat: Poggiali - 18 Kolovoz, 2022, 10:01:48kaj novi bev 400 ima kvacilo u ulju od masine ili ima zasebno ulje? Da , slican agregat kao 350. Citat: konstrakta - 17 Kolovoz, 2022, 09:39:05Pozdrav, vjerojatno ima al ne nađem gdj tema, pa da optvorimkoliko često je potrebno mijenjati ulje u kvačilu i koje ulje se stavlja?Ulje u kvacilu se mjenja kada i u masini. Nekoc se stavljalo ulje kao i ono koje ide u masinu ali mislim da se to promijenilo. Mislim da ima posebna gradacija bas ulje za getribe. Znam da su se lamele ljepile ako bi se prije stavljalo ulje za getribe kao za standardne skutere. Potrazi na internetu malo.
Joj ne Hebite covjeka ko da nista doma ne Hebete.Servisni interval ti je u knjizi vozila sto u tvom slucaju je 1000km i onda svakih 25000kmServisni interval se mjenja ako se ulje kontaminira vodom ili je mutno onda se mjenja odma da ne nastradaju lezajevi.Inace to ulje ti nitko ne mjenja jer vecina ih to ni ne gleda jer ni neznaju da imaju i zive po pricipu dokle ide ne diram nista.