Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pogonski remen za peugota speed fighta

<< < (4/5) > >>

zvonkec92:
Ja mislim da to nema uopce veze sa remenom, jesi provjerio da polutka ne blokira, kad skines centralni dal se lagano pomice? Probaj sa tezim rolicama

Poggiali:

--- Citat: BOXER4c. - 29 Kolovoz, 2022, 20:48:21 ---Nabavio sam orginal remen Bando i mrvicu lakše rolice 7 g orginal je mislim 9 g . ali nisam bas zadovoljan start dobar sredina i ubrzanje nikakvo samo nabija okretaje a ne ubrzava bas nesto i krajnja manja   pa neznam dali ima smisla stavljati neku drugu oprugu sad je orginalna kao i variomat ili stavit teze rolice naprimjer 7.5 g.?

--- Kraj citata ---

original su 8g, ja sam najzadovoljniji bio sa 7.5g

BOXER4c.:

--- Citat: zvonkec92 - 30 Kolovoz, 2022, 19:45:20 ---Ja mislim da to nema uopce veze sa remenom, jesi provjerio da polutka ne blokira, kad skines centralni dal se lagano pomice? Probaj sa tezim rolicama

--- Kraj citata ---
Radi sve dobro po meni provjereno ocisceno i onda namontirano  jedino sta sam stavio originalnu centralnu a prije je bila zuta koja bi trebala bit najtvrda koliko sam ja skužio možda da nju vratim

BOXER4c.:

--- Citat: Poggiali - 30 Kolovoz, 2022, 20:18:22 ---
--- Citat: BOXER4c. - 29 Kolovoz, 2022, 20:48:21 ---Nabavio sam orginal remen Bando i mrvicu lakše rolice 7 g orginal je mislim 9 g . ali nisam bas zadovoljan start dobar sredina i ubrzanje nikakvo samo nabija okretaje a ne ubrzava bas nesto i krajnja manja   pa neznam dali ima smisla stavljati neku drugu oprugu sad je orginalna kao i variomat ili stavit teze rolice naprimjer 7.5 g.?

--- Kraj citata ---

original su 8g, ja sam najzadovoljniji bio sa 7.5g

--- Kraj citata ---
Kad nema tocnog podatka svagdje pise drugacije

BOXER4c.:
Ili da remen malo sjedne danas mi se činio bolji ili sam ja bio bolje raspoložen za voznju ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju