Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pogonski remen za peugota speed fighta
BOXER4c.:
--- Citat: Vragolasti Denis - 28 Kolovoz, 2022, 15:20:09 ---Svi remeni na Peugeotu su oko 770 iako su deklarirani kao 755 ili 765 jedino je razlika u sirini.
Polini 17.5 , Bando 17.8 , Malossi 18 , Polini kevlar 18.2 , Malossi kevlar 18.4
Ako stavi Polini odmah ces start imati ali performanse brzo padaju jer je remen vec nastiman na najbolju mogucu mjeru. Kada stavis malossi on mora sjest i neko vrijeme se voziti da bude na odgovarajucoj sirini. Ista prica je sa bandom samo je bando meksi malo remen pa brzo dodje na sirinu 17.5 i tu dosta dugo ostane.
--- Kraj citata ---
Po tome onda najbolje orginal Bando
Poggiali:
a koja masina je u pitanju, ac ili lc? meni je na ac bio bolji dayco od banda
BOXER4c.:
--- Citat: Poggiali - 28 Kolovoz, 2022, 21:07:27 ---a koja masina je u pitanju, ac ili lc? meni je na ac bio bolji dayco od banda
--- Kraj citata ---
Bio je u originalu vodeno sad je prebacen na zracno
zvonkec92:
--- Citat: Vragolasti Denis - 28 Kolovoz, 2022, 15:20:09 ---Svi remeni na Peugeotu su oko 770 iako su deklarirani kao 755 ili 765 jedino je razlika u sirini.
Polini 17.5 , Bando 17.8 , Malossi 18 , Polini kevlar 18.2 , Malossi kevlar 18.4
Ako stavi Polini odmah ces start imati ali performanse brzo padaju jer je remen vec nastiman na najbolju mogucu mjeru. Kada stavis malossi on mora sjest i neko vrijeme se voziti da bude na odgovarajucoj sirini. Ista prica je sa bandom samo je bando meksi malo remen pa brzo dodje na sirinu 17.5 i tu dosta dugo ostane.
--- Kraj citata ---
Jesu ako mjeris vanjsku mjeru a mislim da se tak remeni ne mjere
BOXER4c.:
Nabavio sam orginal remen Bando i mrvicu lakše rolice 7 g orginal je mislim 9 g . ali nisam bas zadovoljan start dobar sredina i ubrzanje nikakvo samo nabija okretaje a ne ubrzava bas nesto i krajnja manja pa neznam dali ima smisla stavljati neku drugu oprugu sad je orginalna kao i variomat ili stavit teze rolice naprimjer 7.5 g.?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju