Koliko sam cuo od drugih clanova, taj dayco nije bas neka sreca, cak je mitsuboshi bolji, ali najbolji je bando, u auto kresi su bili najpovoljniji
ne mogu se za sajbicu sjetit kako sam vozio na 50cc, sad sam na 70... ali mozes se igrati sa time, stim da pazis da nebi maknuo sve, pa ti sraf ne stegne vario kako treba, moze doc do havarije... ali uvjek gledas da ti je remen na bolcni... e sad tu je i ta stvar da nisu svi remeni istih dimenzija, bez obzira sto se vode da su za tvoj skuter, ja znam da npr mistuboshi nije iste duzine bio kao bando, tako da to moze utijecati...
kit si stavio 50 ili 70? taj 101 je onak dosta los kit, i moze takodjer biti razlog losih performansi... koji je razlog da si mjenjao stari cilindar? ako stari cilindar nije los, mozes uzeti meteor klip i karike, to je provjerena firma...
mislio sam los u smislu da je dao svoje... mozes provjeriti da bolcna u njemu ne plese, moze se potrositi bolcna i mesingana piksa kroz koju bolcna ide, pa vario plese i cvika na njoj.. mogu se poderati vodilice po kojima klizi kalota, mogu se poderati kanali po kojima idu rolice i na kraju ploha po kojoj ide remen moze dobiti "udubljenje", stavis ravnalo preko varia pa vidi koliko je ravno... ako je los, uzmi top performances tpr vario, dolazi u kitu sa remenom i najbolji je za minarelli ( top je u vlasnistvu minarellia)