Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup "midrace"
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 11:08:36 ---Ja neznam dal sam ja lud ili sta al znam slowow auspuh napamet kak izgleda i sad malo proucavam te yasuni auspuhe i sve mi se cini da slow nema R-a nego C16 city karbon koji je identican ko R samo ima takvu granu kakvu ima slow.
--- Kraj citata ---
ahha..haha..pitat cemo njega sta ima...al meni su skoro svi ti yasuni-i isti..izgled..pogotovo..a ovaj R yasuni...prakticki sve imaju isto...kolko sam skuzio(ajmo rec naziv im je drugaciji)..ludo :happy6: :happy8:
2TDottore:
--- Citat: Brla - 02 Studeni, 2008, 11:12:45 ---c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuha
--- Kraj citata ---
jel pise na yasuniju ta neka oznaka negdje r ili c16 ili .... :dontknow:
R@kija:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 11:16:07 ---
--- Citat: Brla - 02 Studeni, 2008, 11:12:45 ---c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuha
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
mislim da ne...samo znam da onaj yasuni kaj ima onaj slovenac na onom aeroxu sa +om je preružan ,mislim da je to c16...a od slowa tak ne izgleda...siguran sam da je njegov r...
Bruno1990:
--- Citat: rakitje00 - 02 Studeni, 2008, 11:18:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 11:16:07 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
mislim da ne...samo znam da onaj yasuni kaj ima onaj slovenac na onom aeroxu sa +om je preružan ,mislim da je to c16...a od slowa tak ne izgleda...siguran sam da je njegov r...
--- Kraj citata ---
ovo vam nemre pomoc?? http://www.imagesforme.com/out.php/i208657_DSC00198.JPG
..slabo se vidi..al kako je reko rakitje00 ja mislim da je isto R..kolko se sjecam iz razgovora.. :headbang: :icon_thumright:
2TDottore:
i ja mislim da je r ali slow ima jako cudnu granu naspram ostalih yasuni r-ova od izlaska iz cilindra pa do pocetka topa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju