Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup "midrace"
2TDottore:
--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:52:15 ---naci yasuni r..vidim ima dvije vrste ili to su isti samo naziv drugi :icon_scratch:
1: YASUNI R MID-RACE (CARBON) (WITH EURO-APPROVAL)
2: YASUNI R MID-RACE (BLACK EDITION)
..i razlika im je samo u 5 eura cijene.. a kakva mu je razlika po preformancama?? :binkybaby:
--- Kraj citata ---
prva razlika kod yasuniR ti je da imas varijantu sa topom od karbona i aluminijskim topom.Oba su euro norme jer imaju po dvije blokade.a performanse su im iste.meni je slow objasnjavo nesto da je njegov R city jos neki poseban osim kaj ima top od karbona ima i drugaciju granu od ostalih a po meni je bolja od ostalih. :icon_thumright: Sad di je on kupio takvog yasunija morat ces njega pitat.
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:56:14 ---
--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:52:15 ---naci yasuni r..vidim ima dvije vrste ili to su isti samo naziv drugi :icon_scratch:
1: YASUNI R MID-RACE (CARBON) (WITH EURO-APPROVAL)
2: YASUNI R MID-RACE (BLACK EDITION)
..i razlika im je samo u 5 eura cijene.. a kakva mu je razlika po preformancama?? :binkybaby:
--- Kraj citata ---
prva razlika kod yasuniR ti je da imas varijantu sa topom od karbona i aluminijskim topom.Oba su euro norme jer imaju po dvije blokade.a performanse su im iste.meni je slow objasnjavo nesto da je njegov R city jos neki poseban osim kaj ima top od karbona ima i drugaciju granu od ostalih a po meni je bolja od ostalih. :icon_thumright: Sad di je on kupio takvog yasunija morat ces njega pitat.
--- Kraj citata ---
da razgovarao sam ja bio nesto s njim..on je kupovao preko lika iz slovenije..njegov je bio 170 eura ja mislim..ne sjecam se.. :dontknow:
Bruno1990:
..jos neka napisu maheri za motore kaj misle o tome.. :icon_thumright: :icon_thumright:
evo setup bi bio: :toothy11:
Malossi Mhr Replica
Stage 6 19mm Dellorto
Malossi Sport Variator
Malossi (Hpc) Racing
Yasuni R
2TDottore:
Ja neznam dal sam ja lud ili sta al znam slowow auspuh napamet kak izgleda i sad malo proucavam te yasuni auspuhe i sve mi se cini da slow nema R-a nego C16 city karbon koji je identican ko R samo ima takvu granu kakvu ima slow.
Brla:
c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju