Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup "midrace"

<< < (7/12) > >>

2TDottore:

--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:52:15 ---naci yasuni r..vidim ima dvije vrste ili to su isti samo naziv drugi  :icon_scratch:

1: YASUNI R MID-RACE (CARBON) (WITH EURO-APPROVAL)    
2: YASUNI R MID-RACE (BLACK EDITION)

..i razlika im je samo u 5 eura cijene.. a kakva mu je razlika po preformancama??  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

prva razlika kod yasuniR ti je da imas varijantu sa topom od karbona i aluminijskim topom.Oba su euro norme jer imaju po dvije blokade.a performanse su im  iste.meni je slow objasnjavo nesto da je njegov R city jos neki poseban osim kaj ima top od karbona ima i drugaciju granu od ostalih a po meni je bolja od ostalih.  :icon_thumright: Sad di je on kupio takvog yasunija morat ces njega pitat.

Bruno1990:

--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:56:14 ---
--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:52:15 ---naci yasuni r..vidim ima dvije vrste ili to su isti samo naziv drugi  :icon_scratch:

1: YASUNI R MID-RACE (CARBON) (WITH EURO-APPROVAL)    
2: YASUNI R MID-RACE (BLACK EDITION)

..i razlika im je samo u 5 eura cijene.. a kakva mu je razlika po preformancama??  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

prva razlika kod yasuniR ti je da imas varijantu sa topom od karbona i aluminijskim topom.Oba su euro norme jer imaju po dvije blokade.a performanse su im  iste.meni je slow objasnjavo nesto da je njegov R city jos neki poseban osim kaj ima top od karbona ima i drugaciju granu od ostalih a po meni je bolja od ostalih.  :icon_thumright: Sad di je on kupio takvog yasunija morat ces njega pitat.

--- Kraj citata ---
da razgovarao sam ja bio nesto s njim..on je kupovao preko lika iz slovenije..njegov je bio 170 eura ja mislim..ne sjecam se..  :dontknow:

Bruno1990:
..jos neka napisu maheri za motore kaj misle o tome..  :icon_thumright: :icon_thumright:
evo setup bi bio: :toothy11:

Malossi Mhr Replica
Stage 6 19mm Dellorto
Malossi Sport Variator
Malossi (Hpc) Racing
Yasuni R

2TDottore:
Ja neznam dal sam ja lud ili sta al znam slowow auspuh napamet kak izgleda i sad malo proucavam te yasuni auspuhe i sve mi se cini da slow nema R-a nego C16 city karbon koji je identican ko R samo ima takvu granu kakvu ima slow.

Brla:
c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju