Tehnički kutak > Tehnička pitanja

beverly 400s ključ- savjet rebam

<< < (3/4) > >>

konstrakta:
tko mi u Osijeku ili oklici to može napraviti jer ovi nemaju čime, i ne znaju :(

aprilija top:
auto kljuc zagreb na faceu  nas najveci  :toothy9:prevarant :toothy12:(cupsi)  to slozi za 10 minuta al je u zgu 095 8142 029

konstrakta:
 :notworthy:

konstrakta:
Dakle... ključ hebeni ključ
 još nisam riješio.
  do sada ovo uspio saznati
1. U Osijeku nitko ne zna kako- ovlašteni niti ima opremu niti zna o tome sam pisao
 probao kod drugih meštara koji servisiraju motocikle i skutere , bio na dva mjesta, spojili ih s računalom, računalo pronašlo ključ i tu je stalo - ne ide ( il ne znaju) nije to kraj svijeta - zašto bi netko znao sve
2. kontaktirao čovjeka u Zagrebu kojeg ste mi predložili, on mi rekao da trebam skinuti komjuter s skutera i poslati mu zajedno s ključevima, da se treba obrisati i ponovno instalirati sve ... iskreno nisam mogao ni pratiti sve što mi je rekaoo... jer sama ideja o skidanju komjutera mi je bila dovoljna da prestanem dalje slušati
 dakle IMA LI ITKO TKO TO MOŽE ZNA I HOĆE NAPRAVITI ???
 jbt jedan fucking bloututh ključ upariti s skuterom postaje misija kompliciranije od leta na mjesec

Adam:
Pozdrav , znači ti se ne voziš od srpnja .22g sa njim ili se voziš sa ovim bezkontaktnim? Ne kužim kaj je taj bezkontaktni!!!  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju